Artikel top billede

Nedtur på kryptovaluta-markedet rammer tidligere Mærsk-folks finansieringsplaner

De store fald i markedet for kryptovaluta er gået hårdt ud over tidligere Mærsk-chef, Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping, der havde håbet på at skrabe flere penge sammen gennem sin egen digitale valuta.

2018 har været et dårligt år for investorerne i kryptovaluta. Og det er gået ud over tidligere Mærsk-chef Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping.

Det skriver Børsen.

Ifølge erhvervsmediet har selskabet nemlig kun formået at samle 16 millioner kroner sammen på at udstede sin egen kryptovaluta, Container Crypto Currency (CCC), selvom man skulle have brugt 150 millioner kroner på at få sat turbo på forretningen.

"Vi er blevet meget hårdt ramt af de voldsomme fald, der har været i kryptovalutaerne. Det betyder, at vi har udskudt lukningen af vores ICO til senere på året," siger administrerende direktør, Peter Ludvigsen, til Børsen.

Læs også: Cryptojacking er hackernes nye yndlingsværktøj: Sådan overtager de din computer og misbruger den til at udvinde kryptovaluer

Markedet for kryptovaluta har nemlig haft et særdeles hårdt år, efter store fald i de fleste valutaer.

Flere hackerangreb og de såkaldte krypto-jackere har også været med til at udhule markedet for de digitale valutaer.

Læs mere her: Hackerangreb udhuler markedet for kryptovaluta med 291 milliarder

Usikkerheden omkring de forskellige krypto-valutaer har også fået flere finansfolk til at advare mod at investere i en af de digitale valutaer.

Jyske Bank-chef Anders Dam har tidligere over for Finanswatch betegnet den mest kendte kryptovaluta, Bitcoin, som en “uigennemskuelig, avanceret udgave af en Christiania-mønt.”

Blockshipping er nu, ifølge Børsen, gået på jagt efter eksterne investorer hos forskellige venturefonde.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere