Artikel top billede

Nedtur på kryptovaluta-markedet rammer tidligere Mærsk-folks finansieringsplaner

De store fald i markedet for kryptovaluta er gået hårdt ud over tidligere Mærsk-chef, Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping, der havde håbet på at skrabe flere penge sammen gennem sin egen digitale valuta.

2018 har været et dårligt år for investorerne i kryptovaluta. Og det er gået ud over tidligere Mærsk-chef Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping.

Det skriver Børsen.

Ifølge erhvervsmediet har selskabet nemlig kun formået at samle 16 millioner kroner sammen på at udstede sin egen kryptovaluta, Container Crypto Currency (CCC), selvom man skulle have brugt 150 millioner kroner på at få sat turbo på forretningen.

"Vi er blevet meget hårdt ramt af de voldsomme fald, der har været i kryptovalutaerne. Det betyder, at vi har udskudt lukningen af vores ICO til senere på året," siger administrerende direktør, Peter Ludvigsen, til Børsen.

Læs også: Cryptojacking er hackernes nye yndlingsværktøj: Sådan overtager de din computer og misbruger den til at udvinde kryptovaluer

Markedet for kryptovaluta har nemlig haft et særdeles hårdt år, efter store fald i de fleste valutaer.

Flere hackerangreb og de såkaldte krypto-jackere har også været med til at udhule markedet for de digitale valutaer.

Læs mere her: Hackerangreb udhuler markedet for kryptovaluta med 291 milliarder

Usikkerheden omkring de forskellige krypto-valutaer har også fået flere finansfolk til at advare mod at investere i en af de digitale valutaer.

Jyske Bank-chef Anders Dam har tidligere over for Finanswatch betegnet den mest kendte kryptovaluta, Bitcoin, som en “uigennemskuelig, avanceret udgave af en Christiania-mønt.”

Blockshipping er nu, ifølge Børsen, gået på jagt efter eksterne investorer hos forskellige venturefonde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere