Artikel top billede

Nedtur på kryptovaluta-markedet rammer tidligere Mærsk-folks finansieringsplaner

De store fald i markedet for kryptovaluta er gået hårdt ud over tidligere Mærsk-chef, Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping, der havde håbet på at skrabe flere penge sammen gennem sin egen digitale valuta.

2018 har været et dårligt år for investorerne i kryptovaluta. Og det er gået ud over tidligere Mærsk-chef Peter Ludvigsens virksomhed Blockshipping.

Det skriver Børsen.

Ifølge erhvervsmediet har selskabet nemlig kun formået at samle 16 millioner kroner sammen på at udstede sin egen kryptovaluta, Container Crypto Currency (CCC), selvom man skulle have brugt 150 millioner kroner på at få sat turbo på forretningen.

"Vi er blevet meget hårdt ramt af de voldsomme fald, der har været i kryptovalutaerne. Det betyder, at vi har udskudt lukningen af vores ICO til senere på året," siger administrerende direktør, Peter Ludvigsen, til Børsen.

Læs også: Cryptojacking er hackernes nye yndlingsværktøj: Sådan overtager de din computer og misbruger den til at udvinde kryptovaluer

Markedet for kryptovaluta har nemlig haft et særdeles hårdt år, efter store fald i de fleste valutaer.

Flere hackerangreb og de såkaldte krypto-jackere har også været med til at udhule markedet for de digitale valutaer.

Læs mere her: Hackerangreb udhuler markedet for kryptovaluta med 291 milliarder

Usikkerheden omkring de forskellige krypto-valutaer har også fået flere finansfolk til at advare mod at investere i en af de digitale valutaer.

Jyske Bank-chef Anders Dam har tidligere over for Finanswatch betegnet den mest kendte kryptovaluta, Bitcoin, som en “uigennemskuelig, avanceret udgave af en Christiania-mønt.”

Blockshipping er nu, ifølge Børsen, gået på jagt efter eksterne investorer hos forskellige venturefonde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere