The Digital EdgeClaus H. Andersen skal gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker

Salesforce holder i disse dage deres årlige Dreamforce, en event med 170.000 deltagere i San Francisco. Her er det Salesforce-udvikler Qingqing Liu der gennemgår Einstein Voice på scenen ved at diktere opgaver til stemme-assistenten.

Salesforce lader dig bygge stemmestyring uden brug af kode - og sende stemme-bots til Amazon og Google

Stemmestyring er alle vegne - og nu også i virksomhedssystemer. Med Einstein Voice lader Salesforce dig opdatere data med stemmen - og bygge stemme-bots uden kode direkte til Amazon Alexa og Google Assistant.

Dreamforce 2018, San Francisco: Stemmestyring er en årets mest populære og fremadstormende teknologier.

Firmaer som Amazon, Google og Apple har de seneste år introduceret stemmestyrede assistenter til at styre alt fra det smarte hjem til din telefons funktioner.

Og på forretningssiden sigter Microsoft med Cortana efter at binde produkter som Windows, Skype, Teams og Office sammen med tjenester som realtime oversættelse og automatiske referater – noget som Microsoft blandt andet viste på den årlige Build-konference i maj i Seattle.

Læs mere her: Microsoft har en vision for dit kedelige møde - og den er overraskende effektiv

Seneste skud på stammen er nu Einstein Voice Assistant fra Salesforce, som firmaet tirsdag demonstrerede live på scenen til Dreamforce-konferencen i San Francisco.

Einstein, som er firmaets navn for deres intelligente cloud-baserede funktioner, vil give Salesforce-brugere en række mulighed for at styre deres virksomhedssystemer alene med stemmen.

Opdater dine virksomhedssystemer med stemmen
Salesforce fremhæver blandt andet at brugerne med Einstein Voice kan opdatere deres systemer ved at tale til en dedikeret app, for eksempel på vej hjem fra et kundemøde - så længe det foregår på engelsk, da der ikke pt. er oplysninger om små sprog som dansk.

Artiklen fortsætter under billedet... Assistenten vil derefter, i stil med hvad Microsoft har vist med Cortana, automatisk transformere ustruktureret stemme-data til handling gennem at opdatere Salesforce-arkiverne, advisere team-medlemmer og etablere opgaver.

"Dette er ikke en stemmestyringsdemo, dette er en kunstig-intelligens demo", fortalte udvikleren Qingqing Liu der gennemgik demoen på scenen ved at diktere opgaver til stemme-assistenten.

Ud over de håndfrie opdateringer kan du desuden, når Einstein Voice udkommer, starte din dag med en personlig daglig briefing om nøgletal, pipeline og lignende. Eller navigere rundt i dit Salesforce-dashboard alene med stemmen.

På scenen kunne Salesforce-stifter og CEO Marc Beniof desuden afsløre at Einstein Voice bliver tilgængelig for alle kunder, som i dag anvender Salesforce Mobile-løsningen.

Byg din egen voice bots uden kode
Som en del af lanceringen vil Salesforce også give adgang til Einstein Voice Bots, som er en visuel måde at bygge såkaldte stemme bots uden at skulle lave egentlig kode - og derefter overføre dem til Google Assistant eller Amazon Alexa.

Salesforce nævner selv, at biludlejning for eksempel kan aktivere en Einstein Voice Bot til at gøre deres kunder i stand til at opdatere en reservation med en enkelt stemmekommando til deres foretrukne smart speaker. Einstein Voice Bot vil så udtrække svar og informationer fra Service Cloud og dele verbale svar for hurtigt at løse kundens udfordring.

Der er endnu ikke en sat en dato på lanceringen af Einstein Voice, men Salesforce fortæller, at den vil være klar som en del af ”Vinter ‘19 versionen” af virksomhedens platform – sandsynligvis midt i oktober 2018.

Computerworld var inviteret til San Francisco af Salesforce. Læs mere om Computerworld og presseture her.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
EG-direktør præsenterer første regnskab efter frasalg: "Vi har overgået vores egne forventninger - det har hjulpet til, at vi blev solgt for 3,7 milliarder"
Interview: EG har for første gang aflagt regnskab udelukkende for software-forretningen. Det sker efter, at serviceforretningen blev solgt fra i februar 2019. Selskabet leverer over egne forventninger "på alle væsentlige parametre," forklarer topchef Mikkel Bardram.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.