Artikel top billede

Fra venstre: Søren B. Sørensen (viceadministrerende partner hos Devoteam, Philip Kron (group CEO for Jayway), Søren Nielsen (administrerende partner i Devoteam) og Lars Cimber (studio lead i Danmark).

Devoteam i stort opkøb: Fordobler antallet af medarbejdere

Konsulenthuset Devoteam er ude i et stort opkøb, der fordobler medarbejderstaben i Danmark. Det er det svenske selskab Jayway, der bliver en del af den danske virksomhed.

Virksomheden Devosteam skal nu mere end at rådgive virksomheder om digital tranformation. Selskabet køber nemlig det svenske softwareselskab Jayway.

Det oplyser Devoteam.

Og det er netop behovet for at kunne tilbyde kunderne mere end bare rådgivning der er baggrunden for opkøbet.

“Vi har manglet evnen til at kunne demonstrere de konkrete muligheder inden for den digitale verden og hurtigt få etableret digitale løsninger. Det kræver, at vi udvider vores kompetencer og discipliner, og det har vi nu gjort,” lyder det fra Søren B. Sørensen, viceadministrerende partner Devoteam, i en pressemeddelelse.

Opkøbet er tilsyneladende heller ikke nogen lille investering.

Jayway har nemlig i dag 240 medarbejdere og dermed fordobler Devoteam antallet af medarbejdere efter opkøbet.

Navneskift på vej

Opkøbet træder i kraft fra 5. oktober i år, men opkøbet betyder ikke, at Jayway bliver lagt under Devoteam.

I stedet skifter selskabet navn til Jayway by Devoteam.

“Jayway har en kreativ tech-kultur, som virkelig dygtige og kompetente folk flokkes til. Vores ønske og intention er at udvikle os sammen uden at give køb på vores respektive værdier,” lyder det fra Devoteam i pressemeddelelsen.

Med opkøbet kommer Devoteam samtidig ind på det svenske marked, hvor det danske konsulentfirma ikke er til stede i dag.

Selskabet oplyser ikke, hvad prisen har været for den svenske softwarevirksomhed.

Devoteam oplyser til gengæld at man med opkøbet forventer at kunne øge omsætningen i Skandinavien til 150 millioner euro, eller omkring 1,1 milliard kroner.

I dag har Devoteam en omsætning på 80 millioner euro.

Det svarer til knap 600 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere