Artikel top billede

Fra venstre: Søren B. Sørensen (viceadministrerende partner hos Devoteam, Philip Kron (group CEO for Jayway), Søren Nielsen (administrerende partner i Devoteam) og Lars Cimber (studio lead i Danmark).

Devoteam i stort opkøb: Fordobler antallet af medarbejdere

Konsulenthuset Devoteam er ude i et stort opkøb, der fordobler medarbejderstaben i Danmark. Det er det svenske selskab Jayway, der bliver en del af den danske virksomhed.

Virksomheden Devosteam skal nu mere end at rådgive virksomheder om digital tranformation. Selskabet køber nemlig det svenske softwareselskab Jayway.

Det oplyser Devoteam.

Og det er netop behovet for at kunne tilbyde kunderne mere end bare rådgivning der er baggrunden for opkøbet.

“Vi har manglet evnen til at kunne demonstrere de konkrete muligheder inden for den digitale verden og hurtigt få etableret digitale løsninger. Det kræver, at vi udvider vores kompetencer og discipliner, og det har vi nu gjort,” lyder det fra Søren B. Sørensen, viceadministrerende partner Devoteam, i en pressemeddelelse.

Opkøbet er tilsyneladende heller ikke nogen lille investering.

Jayway har nemlig i dag 240 medarbejdere og dermed fordobler Devoteam antallet af medarbejdere efter opkøbet.

Navneskift på vej

Opkøbet træder i kraft fra 5. oktober i år, men opkøbet betyder ikke, at Jayway bliver lagt under Devoteam.

I stedet skifter selskabet navn til Jayway by Devoteam.

“Jayway har en kreativ tech-kultur, som virkelig dygtige og kompetente folk flokkes til. Vores ønske og intention er at udvikle os sammen uden at give køb på vores respektive værdier,” lyder det fra Devoteam i pressemeddelelsen.

Med opkøbet kommer Devoteam samtidig ind på det svenske marked, hvor det danske konsulentfirma ikke er til stede i dag.

Selskabet oplyser ikke, hvad prisen har været for den svenske softwarevirksomhed.

Devoteam oplyser til gengæld at man med opkøbet forventer at kunne øge omsætningen i Skandinavien til 150 millioner euro, eller omkring 1,1 milliard kroner.

I dag har Devoteam en omsætning på 80 millioner euro.

Det svarer til knap 600 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere