Artikel top billede

Dansker bliver ny regionschef for 10 lande i et af verdens største it-sikkerhedsselskaber

Selvom Danmark ikke er verdenskendt for at være et land med god it-sikkerhed, så har it-sikkerhedsvirksomheden Check Point alligevel udpeget en dansker til ny regionschef for Norden, Baltikum og Benelux-landende.

Danmark er ikke kendt for at være længst fremme, når det kommer til it-sikkerhed. Faktisk er vi placeret på en 34. plads, når det kommer til digitalsikkerhed.

Alligevel har den israelske it-sikkerhedsvirksomhed Checkpoint udnævnt danske Ken Tomassen, som ny regionschef for Norden, de baltiske lande samt Belgien, Holland og Luxenborg.

Læs også: 38-årig dansker ny topchef for YouSee: Her er hans planer for selskabet

Det oplyser det amerikanske selskab i en pressemeddelelse.

Ken Tomassen har tidligere arbejdet hos både IBM og CA Technolegies, hvor han stopper som landechef for den amerikanske virksomhed.

Han har desuden siddet i bestyrelsen for IT Branchen siden 2006.

En omsætning på 11 milliarder kroner

“Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang,” siger Ken Tomassen i pressemeddelesen.

Læs også: Verdenskendt it-dansker i international topstilling fratræder pludseligt på grund af sin 'opførsel på arbejdspladsen'

Check Point har en global omsætning på 11 milliarder kroner, og har i alt 125 medarbejdere i de 10 lande, som Ken Tomassen altså nu skal stå i spidsen for.

Den nye danske regionschef har dog ikke erfaring specifikt med sikkerhedsområdet, men har tidligere arbejdet med salg, som Check Point håber han kan udnytte til at få en større del af den vækst der er på sikkerhedsområdet.

Læs også: Har din virksomhed stadig en faxmaskine stående i kopirummet? Den kan give hackere adgang til hele virksomhedens netværk

Check Points danske forretning har tilsyneladende allerede godt fat i væksten på sikkerhedsmarkedet. Selskabet fik nemlig tilkæmpet sig en 6. plads på dette års Top 100.

Se hele listen her: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital