Dansker bliver ny regionschef for 10 lande i et af verdens største it-sikkerhedsselskaber

Selvom Danmark ikke er verdenskendt for at være et land med god it-sikkerhed, så har it-sikkerhedsvirksomheden Check Point alligevel udpeget en dansker til ny regionschef for Norden, Baltikum og Benelux-landende.

Danmark er ikke kendt for at være længst fremme, når det kommer til it-sikkerhed. Faktisk er vi placeret på en 34. plads, når det kommer til digitalsikkerhed.

Alligevel har den israelske it-sikkerhedsvirksomhed Checkpoint udnævnt danske Ken Tomassen, som ny regionschef for Norden, de baltiske lande samt Belgien, Holland og Luxenborg.

Læs også: 38-årig dansker ny topchef for YouSee: Her er hans planer for selskabet

Det oplyser det amerikanske selskab i en pressemeddelelse.

Ken Tomassen har tidligere arbejdet hos både IBM og CA Technolegies, hvor han stopper som landechef for den amerikanske virksomhed.

Han har desuden siddet i bestyrelsen for IT Branchen siden 2006.

En omsætning på 11 milliarder kroner
“Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang,” siger Ken Tomassen i pressemeddelesen.

Læs også: Verdenskendt it-dansker i international topstilling fratræder pludseligt på grund af sin 'opførsel på arbejdspladsen'

Check Point har en global omsætning på 11 milliarder kroner, og har i alt 125 medarbejdere i de 10 lande, som Ken Tomassen altså nu skal stå i spidsen for.

Den nye danske regionschef har dog ikke erfaring specifikt med sikkerhedsområdet, men har tidligere arbejdet med salg, som Check Point håber han kan udnytte til at få en større del af den vækst der er på sikkerhedsområdet.

Læs også: Har din virksomhed stadig en faxmaskine stående i kopirummet? Den kan give hackere adgang til hele virksomhedens netværk

Check Points danske forretning har tilsyneladende allerede godt fat i væksten på sikkerhedsmarkedet. Selskabet fik nemlig tilkæmpet sig en 6. plads på dette års Top 100.

Se hele listen her: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.