Artikel top billede

Dansker bliver ny regionschef for 10 lande i et af verdens største it-sikkerhedsselskaber

Selvom Danmark ikke er verdenskendt for at være et land med god it-sikkerhed, så har it-sikkerhedsvirksomheden Check Point alligevel udpeget en dansker til ny regionschef for Norden, Baltikum og Benelux-landende.

Danmark er ikke kendt for at være længst fremme, når det kommer til it-sikkerhed. Faktisk er vi placeret på en 34. plads, når det kommer til digitalsikkerhed.

Alligevel har den israelske it-sikkerhedsvirksomhed Checkpoint udnævnt danske Ken Tomassen, som ny regionschef for Norden, de baltiske lande samt Belgien, Holland og Luxenborg.

Læs også: 38-årig dansker ny topchef for YouSee: Her er hans planer for selskabet

Det oplyser det amerikanske selskab i en pressemeddelelse.

Ken Tomassen har tidligere arbejdet hos både IBM og CA Technolegies, hvor han stopper som landechef for den amerikanske virksomhed.

Han har desuden siddet i bestyrelsen for IT Branchen siden 2006.

En omsætning på 11 milliarder kroner

“Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang,” siger Ken Tomassen i pressemeddelesen.

Læs også: Verdenskendt it-dansker i international topstilling fratræder pludseligt på grund af sin 'opførsel på arbejdspladsen'

Check Point har en global omsætning på 11 milliarder kroner, og har i alt 125 medarbejdere i de 10 lande, som Ken Tomassen altså nu skal stå i spidsen for.

Den nye danske regionschef har dog ikke erfaring specifikt med sikkerhedsområdet, men har tidligere arbejdet med salg, som Check Point håber han kan udnytte til at få en større del af den vækst der er på sikkerhedsområdet.

Læs også: Har din virksomhed stadig en faxmaskine stående i kopirummet? Den kan give hackere adgang til hele virksomhedens netværk

Check Points danske forretning har tilsyneladende allerede godt fat i væksten på sikkerhedsmarkedet. Selskabet fik nemlig tilkæmpet sig en 6. plads på dette års Top 100.

Se hele listen her: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere