Dansker bliver ny regionschef for 10 lande i et af verdens største it-sikkerhedsselskaber

Selvom Danmark ikke er verdenskendt for at være et land med god it-sikkerhed, så har it-sikkerhedsvirksomheden Check Point alligevel udpeget en dansker til ny regionschef for Norden, Baltikum og Benelux-landende.

Danmark er ikke kendt for at være længst fremme, når det kommer til it-sikkerhed. Faktisk er vi placeret på en 34. plads, når det kommer til digitalsikkerhed.

Alligevel har den israelske it-sikkerhedsvirksomhed Checkpoint udnævnt danske Ken Tomassen, som ny regionschef for Norden, de baltiske lande samt Belgien, Holland og Luxenborg.

Læs også: 38-årig dansker ny topchef for YouSee: Her er hans planer for selskabet

Det oplyser det amerikanske selskab i en pressemeddelelse.

Ken Tomassen har tidligere arbejdet hos både IBM og CA Technolegies, hvor han stopper som landechef for den amerikanske virksomhed.

Han har desuden siddet i bestyrelsen for IT Branchen siden 2006.

En omsætning på 11 milliarder kroner
“Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang,” siger Ken Tomassen i pressemeddelesen.

Læs også: Verdenskendt it-dansker i international topstilling fratræder pludseligt på grund af sin 'opførsel på arbejdspladsen'

Check Point har en global omsætning på 11 milliarder kroner, og har i alt 125 medarbejdere i de 10 lande, som Ken Tomassen altså nu skal stå i spidsen for.

Den nye danske regionschef har dog ikke erfaring specifikt med sikkerhedsområdet, men har tidligere arbejdet med salg, som Check Point håber han kan udnytte til at få en større del af den vækst der er på sikkerhedsområdet.

Læs også: Har din virksomhed stadig en faxmaskine stående i kopirummet? Den kan give hackere adgang til hele virksomhedens netværk

Check Points danske forretning har tilsyneladende allerede godt fat i væksten på sikkerhedsmarkedet. Selskabet fik nemlig tilkæmpet sig en 6. plads på dette års Top 100.

Se hele listen her: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.