Artikel top billede

Google og Unity indgår partnerskab om kunstig intelligens

Googles DeepMind og Unity har netop annonceret et partnerskab, der skal presse AI-udviklingen. Her er hvad Unity skal hjælpe Google med.

Googles AI-virksomhed, DeepMind, og danske Unity har netop annonceret et partnerskab. Unity skal stå bag det testmiljø, hvor DeepMinds AI-forskere i fremtiden kan boltre sig.

"Forskere hos DeepMind prøver at løse enorme AI-problemer, og Unity forsyner dem med en løsning i forhold til at lave komplekse virtuelle miljøer, der vil gøre det muligt at udvikle algoritmer, der kan lære at løse komplekse opgaver i forskellige miljøer," udtaler Danny Lange, vicepræsident for machine learning og AI hos Unity i en meddelelse.

"Vi mener, at AIs fremtid bliver smedet af stadig mere sofistikerede interaktioner mellem menneske og maskine, og Unity er stolt over at være den motor, der muliggør disse interaktioner."

Det skriver Zdnet.

Unity skal mere præcist levere motoren til virtuelle testmiljøer, hvor såkaldte AI-agenter (autonome enheder) kan blive testet af DeepMind. Det arbejde skal især lede til fremskridt inden for bil- og produktionsindustrien.

Læs også: Markedet for AI eksploderer: Så mange milliarder bliver der brugt på løsninger baseret på kunstig intelligens

DeepMind blev købt af Google i 2014, og er i dag en af de førende virksomheden inden for udvikling og forskning i AI. Virksomhedens forskere har blandt andet lagt navn til over 200 peer-reviewed artikler, herunder artikler i tidsskrifter som Nature og Science.

Udfordringerne ved at teste de såkaldte intelligente agenter, er alle de forhold, som eksempelvis en autonom bil, kan komme til at møde i den virkelige verden. Det er netop her, at simulerede miljøer, som Unity altså skal være med til at bygge, kan bidrage til tests og udvikling af AI-agenter.

Unity har etableret sig som udviklingstandarden, når det kommer til 3D-spil. Ifølge Unity selv, står virksomhedens motor bag 60 procent af alt AR/VR-indhold og 50 procent af alle mobile spil på verdensplan.

Netop spilbaggrunden er noget, som DeepMind allerede gør brug af.

"Spil og simuleringer har været en central del af DeepMinds forskningsprogram fra begyndelsen, og denne tilgang har allerede ført til betydeligt gennembrud i AI-forskning, siger Demis Hassabis, medstifter og direktør hos DeepMind.

Læs også: Er du klar til for alvor at sigte efter AI? Her har du fire spørgsmål til et (hårdt) reality check af din virksomhed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere