Artikel top billede

Dansk lufthavn investerer i ny sikkerhedsteknologi: Nu kan du lade computeren blive i tasken, når du skal igennem sikkerhedskontrollen

Fremover behøver du ikke fiske computeren og andet elektronik op af tasken, når du skal igennem sikkerhedskontrollen i Aalborg Lufthavn. Den nordjyske lufthavn har nemlig investeret i ny teknologi til sikkerhedstjekket.

Nu er det slut med at skulle finde Computeren, ipad'en og andet elektronisk udstyr frem fra kufferten, når du skal ud at flyve. I hvert fald fra Aalborg Lufthavn.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Som den første i Danmark har den nordjyske lufthavn købt det såkaldte EU Security Standard C2 i X-Ray-system, der betyder at rejsende ikke længere behøver at skulle have computeren op af tasken, når de skal flyve fra Aalborg Lufthavn.

Læs også: Teknologisk oprustning i Københavns Lufthavn: Nye avancerede skannere kan forkorte ventetiden, når du tager på ferie

“Vi er de første i Danmark og nogle af de første i Europa, som har taget den nyeste teknologi i brug. Fra i dag kan vi tilbyde vores passagerer at lade deres elektroniske udstyr forblive i tasken, når de går igennem sikkerhedskontrollen,” siger sikkerhedschef i Aalborg Lufthavn, Søren Bjerg ifølge Finans.

passagererne skal stadig have væsker op af tasken, det kan det nye system dog ikke håndterer i kufferten. Men Søren Bjerg regner alligevel med, at det nye system vil give mindre ventetid for passagererne.

“Det letter forberedelsestiden for passagererne, og giver et meget mere harmonisk flow. De behøver ikke længere at bruge to til tre kasser, som er svære at håndtere.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere