Artikel top billede

(Foto: Foto: Anthony Quintano, CC BY 2.0)

Skal du se med? 24-årig hacker vil streame forsøg på at slette Zuckerbergs Facebook-side

En hacker, der forsøger at tjene lidt penge, vil live-streame sit forsøg på at slette Facebook-direktør Mark Zuckerbergs Facebook-side.

"Jeg ønsker ikke at være en rigtig hacker, og jeg vil overhovedet ikke engang være en hacker. Jeg keder mig bare, så jeg ser, om jeg kan tjene nogle penge."

Sådan skriver den 24-årig taiwaner Chang Chi-yuan, der ser sig som en selvlært bug-dusørjæger, på sin Facebook-side.

For få dage siden lagde han en post op på Facebook, hvor han proklamerede, at han på søndag vil live-streame et forsøg på at slette Facebooks CEO Mark Zuckerbergs Facebook-side.

Det skriver Bloomberg.

Såkaldte white hat-hackere forsøger rutinemæssigt at afsløre huller i virksomheders software og hjemmesider for en dusør, men det er ikke videre normalt at live-streame det.

Læs også: 19-årig hacker levede overdådigt luksusliv: Her er den opsigtsvækkende spion-historie bag verdenshistoriens største hack

Berømthed i Taiwan

Den 24-årige hacker eller dusørjæger er en mindre berømthed i hjemlandet, hvor han i talkshows diskuterer sikkerhedshuller og lignende.

Ifølge Bloombergs oplysninger har et lokalt busselskab tidligere beskyldt ham for at have infiltreret selskabets system og købe en billet for bare 19 øre.

Han har også pralet med en række angreb mod Apple og Tesla, som dog ikke har kunnet verificeres.

Du kan se med på søndag via taiwanerens Facebook-side.

Læs også: Russisk hacker er blevet udleveret til USA: Risikerer næsten 100 års fængsel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere