Artikel top billede

Skal du se med? 24-årig hacker vil streame forsøg på at slette Zuckerbergs Facebook-side

En hacker, der forsøger at tjene lidt penge, vil live-streame sit forsøg på at slette Facebook-direktør Mark Zuckerbergs Facebook-side.

"Jeg ønsker ikke at være en rigtig hacker, og jeg vil overhovedet ikke engang være en hacker. Jeg keder mig bare, så jeg ser, om jeg kan tjene nogle penge."

Sådan skriver den 24-årig taiwaner Chang Chi-yuan, der ser sig som en selvlært bug-dusørjæger, på sin Facebook-side.

For få dage siden lagde han en post op på Facebook, hvor han proklamerede, at han på søndag vil live-streame et forsøg på at slette Facebooks CEO Mark Zuckerbergs Facebook-side.

Det skriver Bloomberg.

Såkaldte white hat-hackere forsøger rutinemæssigt at afsløre huller i virksomheders software og hjemmesider for en dusør, men det er ikke videre normalt at live-streame det.

Læs også: 19-årig hacker levede overdådigt luksusliv: Her er den opsigtsvækkende spion-historie bag verdenshistoriens største hack

Berømthed i Taiwan

Den 24-årige hacker eller dusørjæger er en mindre berømthed i hjemlandet, hvor han i talkshows diskuterer sikkerhedshuller og lignende.

Ifølge Bloombergs oplysninger har et lokalt busselskab tidligere beskyldt ham for at have infiltreret selskabets system og købe en billet for bare 19 øre.

Han har også pralet med en række angreb mod Apple og Tesla, som dog ikke har kunnet verificeres.

Du kan se med på søndag via taiwanerens Facebook-side.

Læs også: Russisk hacker er blevet udleveret til USA: Risikerer næsten 100 års fængsel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere