Artikel top billede

Søren Pind skal være cyber-sherif i it-sikkerhedsbranchen: Har fået nok af bureaukrati

Den tidligere toppolitiker Søren Pind (V) skal nu være en del af it-sikkerhedsbranchen.

Den tidligere minister og toppolitiker Søren Pind (V) har fået et nyt job i it-sikkerhedsbranchen.

Det oplyser DR.dk, der skriver, at den tidligere justitsminister nu skal være "cyber-sherif."

Ifølge DR er Søren Pind fra 1. oktober blevet partner og ansat i it-sikkerhedsfirmaet Langkjaer Cyber Defence, der er en blot et år gammel virksomhed, der er stiftet tidligere it-sikkerhedsspecialister fra Forsvaret.

”Når vi vil være et førende digitalt samfund, kræver det, at vi er sikkerhedsbevidste. Det er mange danske virksomheder ikke tilstrækkeligt,” siger Søren Pind til DR.dk.

Træt af bureakrati

Søren Pinds har gennem tiden haft en række forskellige ministerposter, og den seneste post var som uddannelses- og forskningsminister. Den post fratrådte han tilbage i maj, da han valgte helt at forlade dansk politik.

I interviewet med DR oplyser Søren Pind at han er blevet træt af bureaukrati, og han med det nye job ønsker at jagte en iværksætterdrøm.

Da Søren Pind stoppede som uddannelses- og forskningsminister blev hans post overtaget af den tidligere it-iværksætterTommy Ahlers (V).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere