Artikel top billede

Søren Pind skal være cyber-sherif i it-sikkerhedsbranchen: Har fået nok af bureaukrati

Den tidligere toppolitiker Søren Pind (V) skal nu være en del af it-sikkerhedsbranchen.

Den tidligere minister og toppolitiker Søren Pind (V) har fået et nyt job i it-sikkerhedsbranchen.

Det oplyser DR.dk, der skriver, at den tidligere justitsminister nu skal være "cyber-sherif."

Ifølge DR er Søren Pind fra 1. oktober blevet partner og ansat i it-sikkerhedsfirmaet Langkjaer Cyber Defence, der er en blot et år gammel virksomhed, der er stiftet tidligere it-sikkerhedsspecialister fra Forsvaret.

”Når vi vil være et førende digitalt samfund, kræver det, at vi er sikkerhedsbevidste. Det er mange danske virksomheder ikke tilstrækkeligt,” siger Søren Pind til DR.dk.

Træt af bureakrati

Søren Pinds har gennem tiden haft en række forskellige ministerposter, og den seneste post var som uddannelses- og forskningsminister. Den post fratrådte han tilbage i maj, da han valgte helt at forlade dansk politik.

I interviewet med DR oplyser Søren Pind at han er blevet træt af bureaukrati, og han med det nye job ønsker at jagte en iværksætterdrøm.

Da Søren Pind stoppede som uddannelses- og forskningsminister blev hans post overtaget af den tidligere it-iværksætterTommy Ahlers (V).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere