Artikel top billede

Politiet erkender problemer med anmeldelsesportal: “Ellers må man jo printe det ud eller tage det med på en USB-stik og aflevere det fysisk til politiet”

Portalen til at anmelde it-kriminalitet til politiet er ikke god nok. Det erkender politiet, der regner med at have en ny portal klar ved udgangen af 2018.

Premium Kun for abonnenter
Mulighederne for at anmelde it-kriminalitet er ikke gode nok i dag. Så klar er meldingen fra politet selv, der er klar med en ny anmeldelsesportal inden 2019.

Det sker efter, at Computerworld har fortalt, hvordan it-chef i Aarhus Businesss College, Thomas Friis Poulsen, er utilfreds med, at han ikke kan aflevere logfiler til politiet efter et hack.

Det kan du læse mere om her: It-chef Thomas Friis Poulsen har forgæves forsøgt at anmelde hack til politiet: "Det her gider jeg simpelthen ikke igen. Det er en fornærmelse mod den viden, jeg har."

Kritikken får opbakning fra formanden for Rådet for Digital Sikkerhed, Henning Mortensen, der også undrer sig over, at man ikke kan vedhæfte filer på en sikker måde.

Niels Denny Sørensen, der er operativ chef hos NC3, Rigspolitiets enhed mod cyberkriminalitet, erkender

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top-CIO Niels Keller-Larsen stopper hos Haldor Topsøe efter seks år på posten: "Det har været på vej et stykke tid"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sorø Kommune slipper for at betale million-erstatning til dansk it-selskab efter ulovlig tildeling af it-kontrakt til KMD

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cyberkriminelle går ofte efter disse fem sårbarheder som har stået åbne i flere år: Har du husket at patche?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse selskaber vil de danske it-folk helst arbejde for: Google mister førstepladsen for første gang i 10 år - se listen her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Egiss med Jesper Ravn i spidsen køber Scriptor Technology efter flere års underskud