Artikel top billede

Verdens to største blockchain-grupper slår sig sammen

Verdens to nok største enterprise-blockchain-sammenslutninger slår sig sammen. Nu venter stort fremstød rettet mod erhvervslivet.

Verdens to nok største blockchain-sammenslutninger slår sig sammen med henblik på i samlet flok for alvor at skubbe blockchain-teknologien ud i erhvervslivet.

Konkret slår de de to sammenslutninger - The Enterprise Ethereum Alliance og Hypeledger - sig sammen ved at melde sig ind i hinandens sammenslutning.

The Enterprise Ethereum Alliance fokuserer i dag på at skabe og fremme blockchain-standarder, mens Hyperledger er en open source-sammenslutning i regi af The Linux Foundation.

Ifølge de to sammenslutninger skal fællesskabet munde ud i en samarbejdsplatform baseret på open source og faste standarder, som kan anvendes på tværs af mange forskellige platforme.

Denne platform skal nemt kunne samles op af erhvervslivet, og hele målet er da også at sætte skub i erhvervslivets brug af blockchain.

The Enterprise Ethereum Alliance bygger på den såkaldte Ethereum Virtual Machine, som udviklere kan anvende til at bygge applikationer med eksisterende sprog som JavaScript og Python.

Læs også:

Derfor bør du som CIO holde dig langt væk fra blockchain

Blockchain er de etablerede virksomheders beskyttelse mod disruption: ”Gør ingenting” er ikke en mulighed

Mærsk og IBM's blockchain-projekt har nu været på prøve i 12 måneder: Her er resultaterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere