Artikel top billede

Verdens to største blockchain-grupper slår sig sammen

Verdens to nok største enterprise-blockchain-sammenslutninger slår sig sammen. Nu venter stort fremstød rettet mod erhvervslivet.

Verdens to nok største blockchain-sammenslutninger slår sig sammen med henblik på i samlet flok for alvor at skubbe blockchain-teknologien ud i erhvervslivet.

Konkret slår de de to sammenslutninger - The Enterprise Ethereum Alliance og Hypeledger - sig sammen ved at melde sig ind i hinandens sammenslutning.

The Enterprise Ethereum Alliance fokuserer i dag på at skabe og fremme blockchain-standarder, mens Hyperledger er en open source-sammenslutning i regi af The Linux Foundation.

Ifølge de to sammenslutninger skal fællesskabet munde ud i en samarbejdsplatform baseret på open source og faste standarder, som kan anvendes på tværs af mange forskellige platforme.

Denne platform skal nemt kunne samles op af erhvervslivet, og hele målet er da også at sætte skub i erhvervslivets brug af blockchain.

The Enterprise Ethereum Alliance bygger på den såkaldte Ethereum Virtual Machine, som udviklere kan anvende til at bygge applikationer med eksisterende sprog som JavaScript og Python.

Læs også:

Derfor bør du som CIO holde dig langt væk fra blockchain

Blockchain er de etablerede virksomheders beskyttelse mod disruption: ”Gør ingenting” er ikke en mulighed

Mærsk og IBM's blockchain-projekt har nu været på prøve i 12 måneder: Her er resultaterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere