Artikel top billede

Administrerende direktør hos NNIT, Per Kogut, afviser langt fra at vi kommer til at se flere opkøb inden for det kommende år.

NNIT-direktør Per Kogut efter opkøb af amerikansk selskab: “Det er ikke det sidste opkøb, vi kommer til at foretage"

Interview: Det danske it-selskab NNIT opkøb af den amerikanske virksomhed Valiance Partners skal bringe NNIT længere ind i et vigtigt marked. Interview med topchef Per Kogut.

Tidligere i dag kunne det danske it-selskab NNIT oplyse, at selskabet have købt den amerikanske migrations-selskab Valiance Partners.

Ifølge Per Kogut, der er administrerende direktør i NNIT, har NNIT godt fat i det danske marked inden for life-science og vokser også europæisk.

Derfor håber han på, at opkøbet kan give skub i det amerikanske marked også.

Læs også: NNIT køber amerikansk migrations-selskab i cloud-satsning: "De kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer"

“Vi får et større fodaftryk på det amerikanske marked, men også til de kunder, som vi har i Europa. Valiance har haft en vækst på omkring 30-40 procent, og det regner vi med at kunne fortsætte,” siger direktøren til Computerworld..

Men den kommende tid skal Per Kogut og resten af NNIT først og fremmest fokusere på, at opkøbet bliver vellykket. Derefter vil direktøren begynde se på, om der kunne være andre interessante opkøbsmuligheder.

Læs også: NNIT har kapret hundredevis af medarbejdere fra store danske industrivirksomheder

“Det bliver ikke i morgen, at jeg ringer og fortæller, at vi har købt en mere. Men den måde, som vi gør det på, er, at vi vil være sikker på, at det er en virksomhed, som vi kender, og som er et godt strategisk match,” siger Per Kogut.

Det er kun lidt over et år siden, at NNIT købte konsulenthuset Scales for et trecifret millionbeløb, og spørger man direktøren, vil der komme flere opkøb.

“Det er ikke det sidste opkøb, som vi kommer til at foretage, men jeg aner ikke, om det bliver i 2019 eller 2020. Det skal passe ind i vores strategi, og lige nu er det vigtigste, at vi har fokus på life-science.”

Læs også: NNIT klar med årsregnskab: “Vi afslutter et turbulent 2017 med stærkt fjerde kvartal

Per Kogut understreger, at det ikke er et vækstmål for sig selv, at NNIT fortsætter med at købe nye virksomheder.

“Det er, når det giver mening, og vi føler, at der er en teknologi eller et samarbejde, som giver mening. Men vi har ikke noget i pipelinen lige nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere