Artikel top billede

Administrerende direktør hos NNIT, Per Kogut, afviser langt fra at vi kommer til at se flere opkøb inden for det kommende år.

NNIT-direktør Per Kogut efter opkøb af amerikansk selskab: “Det er ikke det sidste opkøb, vi kommer til at foretage"

Interview: Det danske it-selskab NNIT opkøb af den amerikanske virksomhed Valiance Partners skal bringe NNIT længere ind i et vigtigt marked. Interview med topchef Per Kogut.

Tidligere i dag kunne det danske it-selskab NNIT oplyse, at selskabet have købt den amerikanske migrations-selskab Valiance Partners.

Ifølge Per Kogut, der er administrerende direktør i NNIT, har NNIT godt fat i det danske marked inden for life-science og vokser også europæisk.

Derfor håber han på, at opkøbet kan give skub i det amerikanske marked også.

Læs også: NNIT køber amerikansk migrations-selskab i cloud-satsning: "De kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer"

“Vi får et større fodaftryk på det amerikanske marked, men også til de kunder, som vi har i Europa. Valiance har haft en vækst på omkring 30-40 procent, og det regner vi med at kunne fortsætte,” siger direktøren til Computerworld..

Men den kommende tid skal Per Kogut og resten af NNIT først og fremmest fokusere på, at opkøbet bliver vellykket. Derefter vil direktøren begynde se på, om der kunne være andre interessante opkøbsmuligheder.

Læs også: NNIT har kapret hundredevis af medarbejdere fra store danske industrivirksomheder

“Det bliver ikke i morgen, at jeg ringer og fortæller, at vi har købt en mere. Men den måde, som vi gør det på, er, at vi vil være sikker på, at det er en virksomhed, som vi kender, og som er et godt strategisk match,” siger Per Kogut.

Det er kun lidt over et år siden, at NNIT købte konsulenthuset Scales for et trecifret millionbeløb, og spørger man direktøren, vil der komme flere opkøb.

“Det er ikke det sidste opkøb, som vi kommer til at foretage, men jeg aner ikke, om det bliver i 2019 eller 2020. Det skal passe ind i vores strategi, og lige nu er det vigtigste, at vi har fokus på life-science.”

Læs også: NNIT klar med årsregnskab: “Vi afslutter et turbulent 2017 med stærkt fjerde kvartal

Per Kogut understreger, at det ikke er et vækstmål for sig selv, at NNIT fortsætter med at købe nye virksomheder.

“Det er, når det giver mening, og vi føler, at der er en teknologi eller et samarbejde, som giver mening. Men vi har ikke noget i pipelinen lige nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere