Artikel top billede

Administrerende direktør hos NNIT, Per Kogut, afviser langt fra at vi kommer til at se flere opkøb inden for det kommende år.

NNIT-direktør Per Kogut efter opkøb af amerikansk selskab: “Det er ikke det sidste opkøb, vi kommer til at foretage"

Interview: Det danske it-selskab NNIT opkøb af den amerikanske virksomhed Valiance Partners skal bringe NNIT længere ind i et vigtigt marked. Interview med topchef Per Kogut.

Tidligere i dag kunne det danske it-selskab NNIT oplyse, at selskabet have købt den amerikanske migrations-selskab Valiance Partners.

Ifølge Per Kogut, der er administrerende direktør i NNIT, har NNIT godt fat i det danske marked inden for life-science og vokser også europæisk.

Derfor håber han på, at opkøbet kan give skub i det amerikanske marked også.

Læs også: NNIT køber amerikansk migrations-selskab i cloud-satsning: "De kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer"

“Vi får et større fodaftryk på det amerikanske marked, men også til de kunder, som vi har i Europa. Valiance har haft en vækst på omkring 30-40 procent, og det regner vi med at kunne fortsætte,” siger direktøren til Computerworld..

Men den kommende tid skal Per Kogut og resten af NNIT først og fremmest fokusere på, at opkøbet bliver vellykket. Derefter vil direktøren begynde se på, om der kunne være andre interessante opkøbsmuligheder.

Læs også: NNIT har kapret hundredevis af medarbejdere fra store danske industrivirksomheder

“Det bliver ikke i morgen, at jeg ringer og fortæller, at vi har købt en mere. Men den måde, som vi gør det på, er, at vi vil være sikker på, at det er en virksomhed, som vi kender, og som er et godt strategisk match,” siger Per Kogut.

Det er kun lidt over et år siden, at NNIT købte konsulenthuset Scales for et trecifret millionbeløb, og spørger man direktøren, vil der komme flere opkøb.

“Det er ikke det sidste opkøb, som vi kommer til at foretage, men jeg aner ikke, om det bliver i 2019 eller 2020. Det skal passe ind i vores strategi, og lige nu er det vigtigste, at vi har fokus på life-science.”

Læs også: NNIT klar med årsregnskab: “Vi afslutter et turbulent 2017 med stærkt fjerde kvartal

Per Kogut understreger, at det ikke er et vækstmål for sig selv, at NNIT fortsætter med at købe nye virksomheder.

“Det er, når det giver mening, og vi føler, at der er en teknologi eller et samarbejde, som giver mening. Men vi har ikke noget i pipelinen lige nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere