Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Waoo-kunder skal flyttes over til Stofa / Nodes køber aarhusianske Implicit / Børsnotering kan værdifastsætte Uber til enorme 120 milliarder dollar

Waoo-kunder skal flyttes over til Stofa. Nodes køber aarhusianske Implicit. Børsnotering kan værdifastsætte Uber til enorme 120 milliarder dollar. Paul Allens fantastiske liv på første klasse.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne onsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Waoo-kunder skal flyttes over til Stofa

Energiselskabet SE pønser på at flytte alle Eniigs tv-kunder over på Stofa som et resultat af fusionen mellem de to selskaber, som fusionerede for en uge siden under det fælles navn Norlys, skriver Mediawatch.

SE ejer i forvejen Boxer og Stofa, mens Eniig er blandt de største ejere af Waoo.

“Eniigs tv-kunder [skal] på sigt overflyttes til Stofa,” meddeler SE.

Læs mere om fusionen her: Fiberselskaberne Eniig og SE fusionerer: Det nye selskab skal servicere mere end en million tv- og internetkunder.

Nodes køber aarhusianske Implicit

App-selskabet Nodes køber det aarhusianske Sitecore-hus Implicit, som Nodes betegner som et af ‘verdens bedste Sitecore-huse.’

“De er go-to-guys, når de komplekse løsninger skal laves. Derfor er de også allerede, deres størrelse til trods, efterspurgt internationalt. Det passer godt med vores værdier og kompetenceprofil. Vi deler ambitionen om at levere højt specialiserede teams og at være de bedste indenfor vores felt,” lyder det fra Nodes om de små 20 medarbejdere i Implicit.

Det aarhusianske selskab har blot tre år på bagen og omsatte i fjor for knap 12 millioner kroner.

Selskabets fire stiftere, Rune Alblas, Ulrich Kronvold, Lars Erhardsen og Søren Skov, fortsætter i Nodes, der nu har omkring 100 medarbejdere og en omsætning tæt på de 100 millioner kroner.

Børsnotering kan værdifastsætte Uber til enorme 120 milliarder dollar

Både Uber og konkurrenten Lyft sigter efter børsnotering til næste år. Og Ubers notering står til at blive en af de mest lukrative nogensinde - i hvert fald hvis storbankerne Morgan Stanley og Goldman Sachs vurderinger holder stik.

De prisfastsætter ifølge Bloomberg nemlig Uber op til enorme 120 milliarder dollar. Det svarer til 770 milliarder kroner.

Lyft vurderes af selskabets banker til at kunne indbringe omkring 25 milliarder dollar ved en børsnotering.

Uber-topchef Dara Khosrowshahi har tidligere sagt, at han sigtede efter en notering i andet halvår 2019. Men med de nye meldinger overvejer han nu at fremrykke noteringen til første halvår, skriver Bloomberg.

Paul Allens fantastiske liv på første klasse

Microsoft-medstifter Paul Allen døde natten til i går på grund af en ondartet kræftsygdom, hvilket du kan læse mere om her: Microsoft-stifter Paul Allen død af kræft - blot 65 år gammel.

Paul Allen trak sig ud af den daglige drift af Microsoft som blot 30-årig og levede det meste af sit voksne liv som et af verdens rigeste mennesker. Og det var på første klasse, for formuen fik ben at gå på og blev investeret i mange forskellige ting - både sjov og spas og områder, som andre kunne få gavn af.

BusinessInsider har sammensat en oversigt over nogle af de ting, som Paul Allen investerede sine mange penge i - blandt andet fire kæmpe-yachter, eftersøgninger, en ubåd, kunst, en samling af jagerfly fra Anden Verdenskrig, et museum og andre ting.

Du kan se oversigten hos BusinessInsider her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere