Artikel top billede

Vigtige told-it-systemer ramt af betydelige forsinkelser

Stor udskiftning af EU-landenes told-it-systemer bliver forsinket i mindst fem år.

Udskiftningen af EU-landenes told-systemer bliver forsinket med mindst fem år, lyder det i en rapport fra den europæiske revisionsret, ECA, som Version2 har fået fat på.

Ifølge rapporten skulle de pågældende systemer have været klar i 2020. Men det er de ikke engang i nærheden af. Og den nye deadline - nu i 2015 - ser allerede nu ud til at være tvivlsom.

De nye it-systemer skal understøtte EU’s nye såkaldte toldkodeks, hvor al udveksling af data skal digitaliseres.

Det fremgår af rapporten, at mange af it-systemerne forsinkes, fordi EU-landene har investeret for lidt penge i udviklingen.

Ifølge Version2 skal de danske toldmyndigheder udskifte omkring 25 it-systemer i forbindelse med de nye told-regler. Denne udskiftning kommer til at koste et milliardbeløb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere