Artikel top billede

Dansk bitcoinbørs konkurs efter slagsmål med kreditkortfirma

Den danske bitcoinbørs WeMoveCoins er gået gået konkurs.

Den danske bitcoin-børs WeMoveCoins er blevet taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

Det fremgår af dette dekret fra Sø- og Handelsretten, at konkursen af selskabet WMC ApS er forårsaget af en begæring modtaget i begyndelsen af oktober.

Kurator, advokat Niels Juul Mathiasen fra Virtus Advokater, oplyser til Finans, at konkursen skyldes en strid mellem WeMoveCoins og selskabets kreditkortindløser.

“Denne kreditkortindløser har tilbageholdt selskabets likvider, hvorfor selskabet løb tør for penge og ikke kunne fortsætte driften,” siger han til avisen.

Selskabet har tidligere betegnet tilbageholdelsen af likviderne som ‘ubegrundet og retsstridig.’

I det seneste regnskab skriver WMC ApS da også, at “der [er] opstået usikkerhed om selskabets evne til at forsætte driften, idet selskabets likvider er tilbageholdt af den pågældende kreditkortindløser. Såfremt likviderne mod forventning ikke frigives, vil selskabet ikke være i stand til at fortsætte driften,” hedder det.

WMC ApS ejes af Fredrik Grothe-Eberhardt samt Annette Grothe-Møller.

Selskabet landede i fjor et bruttoresultat på 1,7 millioner kroner og et overskud på godt 600.000 kroner.

Du finder hele det seneste regnskab her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere