Artikel top billede

Dansk bitcoinbørs konkurs efter slagsmål med kreditkortfirma

Den danske bitcoinbørs WeMoveCoins er gået gået konkurs.

Den danske bitcoin-børs WeMoveCoins er blevet taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

Det fremgår af dette dekret fra Sø- og Handelsretten, at konkursen af selskabet WMC ApS er forårsaget af en begæring modtaget i begyndelsen af oktober.

Kurator, advokat Niels Juul Mathiasen fra Virtus Advokater, oplyser til Finans, at konkursen skyldes en strid mellem WeMoveCoins og selskabets kreditkortindløser.

“Denne kreditkortindløser har tilbageholdt selskabets likvider, hvorfor selskabet løb tør for penge og ikke kunne fortsætte driften,” siger han til avisen.

Selskabet har tidligere betegnet tilbageholdelsen af likviderne som ‘ubegrundet og retsstridig.’

I det seneste regnskab skriver WMC ApS da også, at “der [er] opstået usikkerhed om selskabets evne til at forsætte driften, idet selskabets likvider er tilbageholdt af den pågældende kreditkortindløser. Såfremt likviderne mod forventning ikke frigives, vil selskabet ikke være i stand til at fortsætte driften,” hedder det.

WMC ApS ejes af Fredrik Grothe-Eberhardt samt Annette Grothe-Møller.

Selskabet landede i fjor et bruttoresultat på 1,7 millioner kroner og et overskud på godt 600.000 kroner.

Du finder hele det seneste regnskab her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere