Artikel top billede

Dansk bitcoinbørs konkurs efter slagsmål med kreditkortfirma

Den danske bitcoinbørs WeMoveCoins er gået gået konkurs.

Den danske bitcoin-børs WeMoveCoins er blevet taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

Det fremgår af dette dekret fra Sø- og Handelsretten, at konkursen af selskabet WMC ApS er forårsaget af en begæring modtaget i begyndelsen af oktober.

Kurator, advokat Niels Juul Mathiasen fra Virtus Advokater, oplyser til Finans, at konkursen skyldes en strid mellem WeMoveCoins og selskabets kreditkortindløser.

“Denne kreditkortindløser har tilbageholdt selskabets likvider, hvorfor selskabet løb tør for penge og ikke kunne fortsætte driften,” siger han til avisen.

Selskabet har tidligere betegnet tilbageholdelsen af likviderne som ‘ubegrundet og retsstridig.’

I det seneste regnskab skriver WMC ApS da også, at “der [er] opstået usikkerhed om selskabets evne til at forsætte driften, idet selskabets likvider er tilbageholdt af den pågældende kreditkortindløser. Såfremt likviderne mod forventning ikke frigives, vil selskabet ikke være i stand til at fortsætte driften,” hedder det.

WMC ApS ejes af Fredrik Grothe-Eberhardt samt Annette Grothe-Møller.

Selskabet landede i fjor et bruttoresultat på 1,7 millioner kroner og et overskud på godt 600.000 kroner.

Du finder hele det seneste regnskab her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere