Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Robert Hendel)

Telebranchen: Dyr ‘husleje’ for telemaster rammer udrulningen af 5G

Det er besværligt og dyrt for teleselskaberne at få plads til telemasterne, og det kan ramme udrulningen af 5G, mener telebranchen.

Skal Danmarks ambitioner om udrulning af 5G blive til noget, kræver det, at kommuner og regioner gør det nemmere og billigere for teleselskaberne at få plads til telemasterne.

Sådan lød budskabet fra underdirektør i TDC, Martin Nielsen, på Tele2018-konferencen, skriver ITWatch..

“Vi har kæmpet og kæmper stadigvæk flere steder med relativt høje lejeomkostninger. Der kunne vi rigtig godt tænke os hjælp fra en række kommuner, specielt i de store byer, hvor der er behov for at få kigget på lejeaftaleniveauerne,” sagde underdirektøren.

5G-teknologien kræver flere master, da rækkeviden er kortere end de tidligere teknologier.

Direktør i telebranchens organisatione, Telekommunikationsindustrien, Jakob Willer, siger til ITWatch, at kommunerne bør få omkostningerne ned, ryddet barrierne væk og få skabt klare rammer, hvis de ønsker at få tiltrukket nye investeringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere