Artikel top billede

Her er årsagen: Derfor vil IBM købe Red Hat for 225 milliarder kroner

ComputerViews: IBM betaler enorme 225 millarder kroner for det ikoniske Linux-firma Red Hat. Fornylig er både Suse og GitHub blevet solgt. Her er grunden til, at IBM køber det store open source-selskab.

Premium Kun for abonnenter
ComputerViews: IBM er klar til at betale op mod 225 milliarder kroner for det ikoniske open source-selskab Red Hat, der er en af verdens ubetinget førende Linux-selskaber og et af de første, der for alvor satsede på kommerciel udnyttelse af Linux til erhvervsbrug.

Det kan du læse mere om her: IBM køber open source-ikonet Red Hat - betaler 225 milliarder kroner for selskabet.

Beløbet er blandt de største, som et firma nogensinde har betalt for et andet firma. Og der er gode grunde til, at engang så mægtige IBM er villig til at grave rigtigt dybt i lommerne for at overtage Red Hat

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En uge før den endelig udskilning fra IBM: Kyndryl er klar med ny direktion og bestyrelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Digitaliseringspartnerskabet har sat retningen for Danmarks digitale fremtid - men hvor er repræsentanterne fra danske SMV'er?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet ramt af hackerangreb: Opdagede først hændelsen en måned efter advarsel

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Andreas Hansen har kun været på sin arbejdsplads to gange siden sommer: Hver anden it-ansat vil gerne arbejde fuld tid hjemmefra

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Justitsministeren overdænges med kritikpunkter til kontroversielt udkast til nye logningsregler: "Der er al for meget overvågning af uskyldige"