Artikel top billede

(Foto: IBM)

Her er årsagen: Derfor vil IBM købe Red Hat for 225 milliarder kroner

ComputerViews: IBM betaler enorme 225 millarder kroner for det ikoniske Linux-firma Red Hat. Fornylig er både Suse og GitHub blevet solgt. Her er grunden til, at IBM køber det store open source-selskab.

Premium Kun for abonnenter
ComputerViews: IBM er klar til at betale op mod 225 milliarder kroner for det ikoniske open source-selskab Red Hat, der er en af verdens ubetinget førende Linux-selskaber og et af de første, der for alvor satsede på kommerciel udnyttelse af Linux til erhvervsbrug.

Det kan du læse mere om her: IBM køber open source-ikonet Red Hat - betaler 225 milliarder kroner for selskabet.

Beløbet er blandt de største, som et firma nogensinde har betalt for et andet firma. Og der er gode grunde til, at engang så mægtige IBM er villig til at grave rigtigt dybt i lommerne for at overtage Red Hat

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor vil Microsoft købe Blizzard: Kampen om at udvikle fremtidens internet er i gang

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Statens It klar til at stramme op på it-sikkerheden efter løftet pegefinger fra Rigsrevisionen: "Det er altid et problem, når der er dele af sikkerheden, der ikke er i orden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft vil købe et af verdens største spil-selskaber for 460 milliarder kroner: Kan med et slag blive verdens tredjestørste spil-firma

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen