Artikel top billede

Domstolsstyrelsen søger ny it-leverandør efter fyring af Schultz

Domstolsstyrelsen er på udkig efter en it-leverandør, der skal afløse Schultz, som blev fyret i sommer på grund af uenigheder.

Domsstolsstyrelsen indleder nu søgningen efter den it-leverandør, som skal afløse Schultz som leverandør af Domsdatabasen.

Det sker efter, at Schultz i sommer blot fire måneder efter kontrakten blev underskrevet, blev fyret på gråt papir som leverandør af løsningen på grund af uenigheder med Domstolsstyrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” lød det dengang.

Det kan du læse mere om her: Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system.

Nu forsøger Domstolsstyrelsen sig igen.

I første omgang inviterer styrelsen til et informationsmøde om domsdatabasen, meddeler den her.

Udbuddet har en værdi på 15 millioner kroner.

Det omfatter levering af ‘it-arbejdsredskaber og it-procesunderstøttelse af Domstolsstyrelsens anonymisering af domme, dels en webportal, der giver offentlig adgang til visning af domme, herunder ved fremsøgning,” hedder det.

Du finder hele udbuddet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere