Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Domstolsstyrelsen søger ny it-leverandør efter fyring af Schultz

Domstolsstyrelsen er på udkig efter en it-leverandør, der skal afløse Schultz, som blev fyret i sommer på grund af uenigheder.

Domsstolsstyrelsen indleder nu søgningen efter den it-leverandør, som skal afløse Schultz som leverandør af Domsdatabasen.

Det sker efter, at Schultz i sommer blot fire måneder efter kontrakten blev underskrevet, blev fyret på gråt papir som leverandør af løsningen på grund af uenigheder med Domstolsstyrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” lød det dengang.

Det kan du læse mere om her: Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system.

Nu forsøger Domstolsstyrelsen sig igen.

I første omgang inviterer styrelsen til et informationsmøde om domsdatabasen, meddeler den her.

Udbuddet har en værdi på 15 millioner kroner.

Det omfatter levering af ‘it-arbejdsredskaber og it-procesunderstøttelse af Domstolsstyrelsens anonymisering af domme, dels en webportal, der giver offentlig adgang til visning af domme, herunder ved fremsøgning,” hedder det.

Du finder hele udbuddet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere