Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Domstolsstyrelsen søger ny it-leverandør efter fyring af Schultz

Domstolsstyrelsen er på udkig efter en it-leverandør, der skal afløse Schultz, som blev fyret i sommer på grund af uenigheder.

Domsstolsstyrelsen indleder nu søgningen efter den it-leverandør, som skal afløse Schultz som leverandør af Domsdatabasen.

Det sker efter, at Schultz i sommer blot fire måneder efter kontrakten blev underskrevet, blev fyret på gråt papir som leverandør af løsningen på grund af uenigheder med Domstolsstyrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” lød det dengang.

Det kan du læse mere om her: Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system.

Nu forsøger Domstolsstyrelsen sig igen.

I første omgang inviterer styrelsen til et informationsmøde om domsdatabasen, meddeler den her.

Udbuddet har en værdi på 15 millioner kroner.

Det omfatter levering af ‘it-arbejdsredskaber og it-procesunderstøttelse af Domstolsstyrelsens anonymisering af domme, dels en webportal, der giver offentlig adgang til visning af domme, herunder ved fremsøgning,” hedder det.

Du finder hele udbuddet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere