Artikel top billede

DXC Technology køber det danske it-konsulenthus BusinessNow

DXC køber Søborg-virksomheden BusinessNow i et fremstød rettet mod ServiceNow-forretningen.

DXC Technology - det tidligere CSC - overtager det danske it-konsulenthus BusinessNow med hovedkvarter i Søborg uden for København.

Det sker i et fremstød rettet mod it-service-management-forretningen, meddeler selskaberne.

Sammen med BusinessNow overtager DXC også det britiske konsulenthus TESM. Begge selskaber indgår i partnernetværket under amerikanske ServiceNow.

Begge selskaber er blandt de store partnere til amerikanske ServiceNow, der står bag en cloud-platform til understøttelse af service-automatisering og udvikling af applikationer.

“Tilkøbet af TESM og BusinessNow afspejler DXC’s commitment til det voksende ServiceNow-område,” lyder det fra DXC.

Ifølge selskabet har BusinessNow og TESM den industri-indsigt og de kompetencer, der er nødvendige for at blive ‘førende i det hastigt-voksende enterprise SaaS-marked.’

“Virksomhedskunderne bestræber sig i stigende omfang på at etablere bedre, hurtigere og mere effektive workflows og processer med henblik på at forbedre tilfredsheden hos kunder og medarbejdere og samtidig mindske omkostningerne,” lyder det fra DXC.

Tilsammen kan DCX og ServiceNow ifølge DXC levere en vifte af cloud-baserede løsninger, der ‘rækker ud over ITSM.’

Mere end fordobling

Danske BusinessNow blev etableret i 2014 og har indtil nu været ejet af de fire stiftere, Peter Ravnholt, Lasse Wilén Kristensen, direktør Bo Wilchen-Pedersen og Lars Bisgaard Lund.

Selskabet omsatte trods sine blot fire år i fjor for 30,4 millioner kroner og landede et driftsresultat på 3,5 millioner kroner.

BusinessNows omsætning blev mere end fordoblet fra 2016 til 2017 - blandt andet på grund af overtagelsen af KMD’s it-management consulting-forretning.

Parterne oplyser ikke, hvor meget DXC betaler for de to selskaber.

"Med opkøbene vil DCX tilbyde kunder i forskellige brancher et udvidet udvalg af cloud-baserede software-as-a-service-løsninger og styrke DXC's position som markedsleder indenfor ServiceNow. DXC's services vil således give kunder mulighed for at transformere service management på tværs af virksomheden, herunder IT, drift, kundeservice, HR og sikkerhedsoperationer," lyder det fra DXC.

I problemer

DXC har i de senere år kæmpet med at tøjle en stor nedtur, der har ramt selskabet. Nedturen har alene i de seneste tre år ført til et samlet tab på halvanden milliarder kroner.

Selskabets danske topchef, Peter Winther-Schmidt, har tidligere sagt til Computerworld, at DXC 'lider for meget af en offentlig kultur.'

Det kan du læse mere om her: Pengene fosser ud af kriseramt DXC: Har tabt over 1,5 milliarder kroner på tre år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere