Artikel top billede

DXC Technology køber det danske it-konsulenthus BusinessNow

DXC køber Søborg-virksomheden BusinessNow i et fremstød rettet mod ServiceNow-forretningen.

DXC Technology - det tidligere CSC - overtager det danske it-konsulenthus BusinessNow med hovedkvarter i Søborg uden for København.

Det sker i et fremstød rettet mod it-service-management-forretningen, meddeler selskaberne.

Sammen med BusinessNow overtager DXC også det britiske konsulenthus TESM. Begge selskaber indgår i partnernetværket under amerikanske ServiceNow.

Begge selskaber er blandt de store partnere til amerikanske ServiceNow, der står bag en cloud-platform til understøttelse af service-automatisering og udvikling af applikationer.

“Tilkøbet af TESM og BusinessNow afspejler DXC’s commitment til det voksende ServiceNow-område,” lyder det fra DXC.

Ifølge selskabet har BusinessNow og TESM den industri-indsigt og de kompetencer, der er nødvendige for at blive ‘førende i det hastigt-voksende enterprise SaaS-marked.’

“Virksomhedskunderne bestræber sig i stigende omfang på at etablere bedre, hurtigere og mere effektive workflows og processer med henblik på at forbedre tilfredsheden hos kunder og medarbejdere og samtidig mindske omkostningerne,” lyder det fra DXC.

Tilsammen kan DCX og ServiceNow ifølge DXC levere en vifte af cloud-baserede løsninger, der ‘rækker ud over ITSM.’

Mere end fordobling

Danske BusinessNow blev etableret i 2014 og har indtil nu været ejet af de fire stiftere, Peter Ravnholt, Lasse Wilén Kristensen, direktør Bo Wilchen-Pedersen og Lars Bisgaard Lund.

Selskabet omsatte trods sine blot fire år i fjor for 30,4 millioner kroner og landede et driftsresultat på 3,5 millioner kroner.

BusinessNows omsætning blev mere end fordoblet fra 2016 til 2017 - blandt andet på grund af overtagelsen af KMD’s it-management consulting-forretning.

Parterne oplyser ikke, hvor meget DXC betaler for de to selskaber.

"Med opkøbene vil DCX tilbyde kunder i forskellige brancher et udvidet udvalg af cloud-baserede software-as-a-service-løsninger og styrke DXC's position som markedsleder indenfor ServiceNow. DXC's services vil således give kunder mulighed for at transformere service management på tværs af virksomheden, herunder IT, drift, kundeservice, HR og sikkerhedsoperationer," lyder det fra DXC.

I problemer

DXC har i de senere år kæmpet med at tøjle en stor nedtur, der har ramt selskabet. Nedturen har alene i de seneste tre år ført til et samlet tab på halvanden milliarder kroner.

Selskabets danske topchef, Peter Winther-Schmidt, har tidligere sagt til Computerworld, at DXC 'lider for meget af en offentlig kultur.'

Det kan du læse mere om her: Pengene fosser ud af kriseramt DXC: Har tabt over 1,5 milliarder kroner på tre år




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere