Artikel top billede

Foto: Pressefoto, Danish Crown

Danish Crown lander milliardaftale med Alibaba

Danish Crown udvider samarbejdet med Alibaba. Det danske slagteri henter mindst 2,3 milliarder kroner over de næste fem år, og slagteriets produkter vil blive solgt i Alibabas kinesiske supermarkeder.

2,3 milliarder kroner.

Det er minimumsværdien af den femårige aftale det danske slagteri Danish Crown netop har indgået med Win-Chain, der er ejet af den kinesiske handelsplatform Alibaba.

Over de næste fem år skal Danish Crowns nye fabrik i Kina levere 250 tons grisekød om ugen til Win-Chain.

Danish Crowns nye forædlingsfabrik i Kina er endnu ikke taget i brug, men Alibaba Group har dermed sat sig på hele fabrikkens kapacitet over de næste fem år.

Aftalen indebærer, at Danish Crown-kødet bliver solgt i de Alibaba-ejede supermarkedskæder i Shanghai-området.

"Det er fantastisk for Danish Crown at kunne indgå en så stor og omfattende aftale med Win-Chain og Alibaba-Group. Med et slag bliver vores produkter tilgængelige på både Win-Chains digitale platforme og i de Alibaba-ejede supermarkedskæder i hele Shanghai-regionen," lyder det fra Danish Crowns administrerende direktør, Jais Valeur, i en pressemeddelelse.

Udvider det eksisterende samarbejdet

Danish Crown har haft et tæt samarbejde med Alibaba Group, siden de to virksomheder i august 2017 underskrev en aftale om salg og markedsføring af Danish Crown produkter på den digitale platform T-Mall.

Det samarbejde udvides fra sommeren 2019 med et langt bredere udbud af produkter, som alle vil blive forarbejdet og pakket på Danish Crowns fabrik i Pinghu uden for Shanghai.

"Vi har meget hurtigt opbygget en stor og loyal kundegruppe til Danish Crowns produkter. Vi kan se, at Danish Crown-brandet allerede i dag er et af de mest værdifulde for Alibaba-platformen," lyder det blandt andet i pressemeddelelsen fra Richard Wang, der Managing Director, Fresh Meat i Win-Chain.

Byggeriet af den nye Danish Crown fabrik i Kina, der ligger under 100 kilometer fra Shanghai, blev startet i foråret.

Fabrikken kommer til at fylde 17.000 kvadratmeter.

Planen erm at den årligt skal kunne producere op til 14.000 tons forædlede produkter til først og fremmest de over 80 millioner mennesker, der bor i Shanghai-området, men i mindre grad også til resten af Kinas befolkning på knap 1,4 milliarder mennesker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere