Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr

Ny lovgivning gør, at danske Better Collective ser store muligheder på det amerikanske marked.

Den danske afffiliate marketing-virksomhed Better Collective ser store muligheder på det amerikanske marked, hvor der lovgivningsmæssigt opblødning i flere stater, skriver Finans.

Better Collective er blandt de største i Europa, når det gælder om at skaffe kunder til de store bettingfirmaer.

Men online-betting på sportsbegivenheder har hidtil været ulovlig i USA. Nu er der imidlertid opblødning på vej, i det flere stater er ved at ophæve forbuddet.

Det vil i givet fald fordoble det marked, som Better Collective bevæger sig på.

“Der ligger et kæmpe vækstpotentiale i USA, hvis flere store stater liberaliserer markedet for online betting. Alene en stat som New York vil være lige så stor som Storbritannien, som er det klart største bettingmarked i Europa," siger administrrende direktør og medstifter, Jesper Søgaard, til avisen.

Her siger han også, at en del af indtoget i USA skal bygge på opkøb. Selskabet har alene i de seneste tre år købt omkring 10 europæiske konkurrenter.

Better Collective blev i sommer noteret på børsen i Stockholm.

Selskabet omsatte i fjor for 26,3 millioner euro. Omsætningen er steget med godt 50 procent om året i de seneste par år.

Læs også: Kæmpemæssig vækst: De største danske it-succeser er blevet 40 milliarder kroner mere værd på et enkelt år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere