Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr

Ny lovgivning gør, at danske Better Collective ser store muligheder på det amerikanske marked.

Den danske afffiliate marketing-virksomhed Better Collective ser store muligheder på det amerikanske marked, hvor der lovgivningsmæssigt opblødning i flere stater, skriver Finans.

Better Collective er blandt de største i Europa, når det gælder om at skaffe kunder til de store bettingfirmaer.

Men online-betting på sportsbegivenheder har hidtil været ulovlig i USA. Nu er der imidlertid opblødning på vej, i det flere stater er ved at ophæve forbuddet.

Det vil i givet fald fordoble det marked, som Better Collective bevæger sig på.

“Der ligger et kæmpe vækstpotentiale i USA, hvis flere store stater liberaliserer markedet for online betting. Alene en stat som New York vil være lige så stor som Storbritannien, som er det klart største bettingmarked i Europa," siger administrrende direktør og medstifter, Jesper Søgaard, til avisen.

Her siger han også, at en del af indtoget i USA skal bygge på opkøb. Selskabet har alene i de seneste tre år købt omkring 10 europæiske konkurrenter.

Better Collective blev i sommer noteret på børsen i Stockholm.

Selskabet omsatte i fjor for 26,3 millioner euro. Omsætningen er steget med godt 50 procent om året i de seneste par år.

Læs også: Kæmpemæssig vækst: De største danske it-succeser er blevet 40 milliarder kroner mere værd på et enkelt år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere