Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning

Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.

Fra 1. januar 2019 stiger priserne for både tv-pakker og bredbånd for Yousees kunder.

Det fremgår af et brev, som selskabet har udsendt til kunderne med varsling om prisstigningerne.

“Vi ved godt, at det er langt sjovere at høre om nye, spændende fordele end om prisstigninger. Men vi kommer ikke udenom, at der er én på vej. Den 1. januar 2019 ændrer vi priserne på tv og bredbånd,” lyder det i brevet til selskabets kunder underskrefvet af koncerndirektør i Yousee, Jacob Mortensen.

Læs også: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Beskeden kommer samtidig med, at TDC sætter gang i første bølge den store udrulning af fiber.

Her tilbyder selskabet i første omgang 4.000 husstande i Hvidovre og København gratis tilkobling på TDC’s fibernet.

Det kan du læse mere om her: TDC i gang med første bølge af fiberudrulning: 4.000 husstande i disse byer står først i køen til gratis tilslutning

I brevet til kunderne skriver TDC direkte, at prisstigningerne har forbindelse til disse planer.

“Prisen stiger, fordi vi skal betale mere for retten til at vise kanalerne, og fordi vi investerer massivt i fremtidens internetforbindelse,” lyder det fra TDC.

Konkret betyder det, at tv-grundpakken stiger fra 144,75 kroner om måneden til 198,08 kroner - en stigning på 36,84 procent.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Bredbånd 100/5 Mbit Coax stiger fra 239 kroner om måneden til 259 kroner. Det svarer til en stigning på 8,4 procent.

TDC’s finansdirektør, Stig Pastwa, fortalte onsdag til Computerworld, at en del af TDC’s milliardinvesteringer i fiber-udbygningen kommer fra salget af Get og TDC Norge.

Det kan du læse mere om her: Overskuddet fra TDC's norske milliardsalg skal investeres i dansk fibernet: Inden nytår løftes sløret for hvilke byer, der får fibernet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere