Artikel top billede

Foto: Steffen Villadsen

Citrix køber selskab med 90 medarbejdere for enorme 1,3 milliarder kroner

Amerikanske Citrix betaler over 1,3 milliarder for 90 nye medarbejdere på mikro app-platformen Sapho.

Citrix køber mikro app-platformen Sapho.

Målet med opkøbet er at styrke forbrugeroplevelsen i Citrix Workspace, så brugere af systemet kan tilgå arbejdspladsens applikationer og filer hurtigere og sikrere.

Det oplyser den amerikanske software-virksomhed, der ikke vil sætte tal på prisen for Sapho.

Men ifølge Techcrunch har Citrix haft den store pung oppe ad lommen for at betale for overtagelsen af Sapho.

Ifølge mediet er prisen for købet på hele 200 millioner dollar, svarende til mere end 1,3 milliarder kroner.

Læs også: Citrix-direktør går på jagt efter en helt ny slags kunder: "Mange vil gerne have flere store kunder, men for Citrix er det lige omvendt"

Alle Saphos 90 medarbejdere samt selskabets medstifter og administrerende direktør, Fouad Einaggar, overgår til Citrix.

"Sapho og Citrix deler en vision om, at teknologi kan forbedre medarbejdernes arbejdsliv ved at hjælpe dem til at blive mere produktive. Vores teknologier skaber et intelligent miljø, der løser produktivitetsudfordringer ved at organisere arbejdet på en enkelt platform, ved at gøre brug af mikro-apps og ved at automatisere så mange opgaver som muligt for dermed at gøre det muligt for medarbejderne at koncentrere deres indsats, hvor de skaber den største værdi," lyder det fra Fouad Einaggar i en pressemeddelelse.

Læs også: Citrix Danmarks nye direktør sender medarbejdere til rollespil - skal lære at sparke døren ind hos CIO'erne: "Det er en falliterklæring at lægge det i hænderne på en Citrix-administrator"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere