Artikel top billede

(Foto: Photo by William Iven on Unsplash)

Ny Facebook-funktion: Se hvor lang tid du har brugt på det sociale medie

Facebook ruller ny dashboard-funktion ud, der giver brugerne mulighed for at se, hvor meget tid, de har brugt på Facebook.

Facebook er netop nu i gang med at rulle et dashboard ud, der giver dig mulighed for at se, hvor lang tid du har brugt på at se på rejsebilleder fra venner og bekendte eller læse statusopdateringer fra gamle klassekammerater.

Instagram har netop rullet et lignende dashboard ud, og nu melder Facebook, at funktionen er på vej til Facebooks app.

Den nye funktioner hedder 'Your time on Facebook'

Det skriver The Verge.

Læs også: Zuckerberg vil sanere Facebook for ’borderline’ indhold: Sådan bliver de nye retningslinjer

Facebook lancerer den nye funktion som en del af bevægelsen 'time well-spent', der er skyllet ind over tech-verdenen.

Med funktionen kan man sætte en begræsning på, hvor lang Facebook-tid, man ønsker, og modtage en notifikation, når man har nået den. Og man vil også have mulighed for at se, hvor lang tid, man på dagsbasis har brugt på Facebook i løbet af ugen.

Efter egen udmelding introducerer Facebook og Instagram de nye funktioner som et led i at adressere bekymringer om afhængighedsforhold til de sociale medier, der bruger såkaldte indbyggede 'feedback loops' i form af for eksempel likes.

Apple og Google har lignende funktioner, der dog går skridtet videre, da de lader brugerne blokere dem selv fra at bruge apps.

Facebooks nye funktion er ifølge The Verge i gang med at blive lagt ud til brugere verden over netop nu.

Læs også: Facebook kan have mistet én million europæiske brugere som følge af GDPR
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere