Artikel top billede

Ny Facebook-funktion: Se hvor lang tid du har brugt på det sociale medie

Facebook ruller ny dashboard-funktion ud, der giver brugerne mulighed for at se, hvor meget tid, de har brugt på Facebook.

Facebook er netop nu i gang med at rulle et dashboard ud, der giver dig mulighed for at se, hvor lang tid du har brugt på at se på rejsebilleder fra venner og bekendte eller læse statusopdateringer fra gamle klassekammerater.

Instagram har netop rullet et lignende dashboard ud, og nu melder Facebook, at funktionen er på vej til Facebooks app.

Den nye funktioner hedder 'Your time on Facebook'

Det skriver The Verge.

Læs også: Zuckerberg vil sanere Facebook for ’borderline’ indhold: Sådan bliver de nye retningslinjer

Facebook lancerer den nye funktion som en del af bevægelsen 'time well-spent', der er skyllet ind over tech-verdenen.

Med funktionen kan man sætte en begræsning på, hvor lang Facebook-tid, man ønsker, og modtage en notifikation, når man har nået den. Og man vil også have mulighed for at se, hvor lang tid, man på dagsbasis har brugt på Facebook i løbet af ugen.

Efter egen udmelding introducerer Facebook og Instagram de nye funktioner som et led i at adressere bekymringer om afhængighedsforhold til de sociale medier, der bruger såkaldte indbyggede 'feedback loops' i form af for eksempel likes.

Apple og Google har lignende funktioner, der dog går skridtet videre, da de lader brugerne blokere dem selv fra at bruge apps.

Facebooks nye funktion er ifølge The Verge i gang med at blive lagt ud til brugere verden over netop nu.

Læs også: Facebook kan have mistet én million europæiske brugere som følge af GDPR
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere