Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT
Udgivet 28. november 2018 kl. 09.20

I Danmark får jeg rigtig mange cases fra iværksættere, der gerne vil have mig med som investor. Men i San Francisco og Californien er det noget andet. Der åbner navnet Lars Seier ikke mange døre, og penge har de jo også nok af på de kanter.

Derfor bliver jeg nogle gange nødt til at sælge mig selv som investor derovre.

Men hvis jeg skal sælge mig selv helt vildt meget, så siger jeg: “Never mind, så finder jeg noget andet at lave.” Jeg vil jo heller ikke slå knuder på mig selv, for at få lov til at investere.

Der er dog én ting, der ærgrer mig en del. På et tidspunkt faldt jeg over et lille selskab, der har udviklet en del af den teknologi, der ligger til grund for deep fakes. Det var ret fedt. Teknologien blev jo egenligt lavet for at kunne bruges til dubbing af reklamer og film.

Det vil jeg jo gerne have investeret en lille runde i, men så kom Mark Cuban og sagde, at han gerne vil investere i firmaet, men kun hvis han fik det hele.

Der måtte jeg jo finde min plads hakkeordenen. For når Mark Cuban kommer forbi, så er han førsteprioritet.

Lars Seier Christensen, investor samt stifter af Saxo Bank og Concordium


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.