Artikel top billede

Logitechs afblæser milliard-opkøb af headset-producent

Et muligt opkøb af headset-producenten Plantronic er faldet til jorden, oplyser Logitech i en pressemeddelelse.

Den schweiziske hardware-producent Logitech afblæser forhandlingerne om et gigantisk opkøb af headset-producenten Plantronics.

Det meddeler Logitech i en pressemeddelelse.

Her bekræfter virksomheden, at den har været i kontakt med Plantronics om et muligt opkøb, men at forhandlingerne nu er brudt sammen.

”Logitech agter ikke at kommentere yderligere,” lyder det i pressemeddelelsen.

Meddelelsen fra Logitech er en direkte reaktion på en historie fra nyhedsbureauet Reuters, hvor af det fremgik, at Logitech var i fremskredne forhandlinger om at købe Plantronic i en handel til 2,2 milliarder dollar – knap 14,5 milliarder kroner.

Opkøbet kunne således være blevet Logitech største opkøb nogensinde.

Læs også:Logitech forhandler om milliardopkøb af amerikansk headsetproducent: Vil blive selskabets største opkøb nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere