Artikel top billede

(Foto: C)2015! Allan Jensen)

Konsulenthus med super-vækst kæmpede med usund kurs og opsigelser: Oprør mod fransk ledelsesstil vendte udviklingen

I kølvandet på finanskrisen kæmpede årets it-komet indenfor konsulentkategorien med en påduttet KPI-baseret ledelsesstil, som medførte dårlige resultater og fik adskillige medarbejdere til at sige op. Den danske ledelse gjorde for få år siden oprør mod rammerne og har siden oplevet en så høj vækst, at virksomheden lander på en førsteplads i kategorien konsulenthuse i Computerworlds årlige it-komet-kåring.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er det bedste konsulenthus i Computerworlds It-komet 2018
  • Historien bag det vækstridt konsulenthuset er gået på
  • De udfordringer konsulenthuset er stødt ind i undervejs
1.570
8 min
I de seneste fire regnskaber er årets it-komet indenfor kategorien konsulenthuse gået fra en primær drift på cirka fire millioner kroner til over 21 millioner kroner svarende til en samlet vækst på 430 procent. Samme vækst har konsulenthuset præsteret på resultat før skat, der er gået fra lidt under fire millioner kroner til over 21 millioner kroner.

De vækstresultater lander virksomheden en guldmedalje i kategorien konsulenthuse og en samlet ottendeplads i Computerworld it-komet 2018.

”Det er jeg meget stolt over, og jeg er særlig stolt over, at vi fra 2015 til 2016 leverer en rigtig pæn vækst, og den er rent organisk. Det bider jeg mest mærke i, for det er her, vi lægger kimen til den efterfølgende vækst og udvikling,” siger