Surface-drømmedisplay er på vej fra Microsoft – Vil fungere til både touch og tegning

Den smarte skærm fra Microsofts Studio vil få debut en gang i 2020, lyder det i ny bog om Microsofts Surface-historie.

En af de mest fleksible kontor-enheder fra Microsofts Surface-lineup står til at blive endnu mere fleksibel.

En ’display-only’ version af skærmen fra Microsofts smarte Surface Studio-computer står til at få en debut en gang i 2020, skriver Brad Sams i sin netop udgivne bog om Microsofts Surface-produkter: ’Beneath A Surface’.

Ifølge forfatteren vil ’Surface’-skærmen få debut i 2020. Det skriver the Verge.

Med den nye kommende skærm vil Microsoft tage udgangspunkt i det lækre lærred fra Surface Studio og forene det med flere af Studios unikke detaljer, såsom det innovative stativ der gør, at skærmen kan lægges fladt ned mens det touch-betjenes eller tegnes på det.

Den eksisterende Surface-skærm byder på et 28 tommer stort 3:2 format med en opløsning på 4.500 x 3.000 pixels.

Som med den eksisterende Surface Studio, bliver det sandsynligvis en pebret. Surface Studios debutpris lød på 26.999 kroner, da den debuterede på det danske marked i juni 2017.

Se også: Microsofts vilde - og hammerdyre - Surface Studio kommer til Danmark

En eventuel Surface-skærm vil dog have den fordel, at den maskine der sluttes til den kan opgraderes efter behov.

Microsofts anden fleksible skærm-løsning, den pivoterende Surface Hub 2, som er tænkt til konference- eller mødelokalet fik i maj 2018 amerikansk debut til 8.999 amerikanske dollar for det 55 tommer store præsentationsværktøj.

Se også: Her er Microsofts store nye Surface-kollektion: Ny lyd, nye farver og nye kræfter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Premium
Med de japanske ejere i ryggen skal KMD's løsninger nu for alvor ud i verden: Her er topchef Eva Bernekes plan
Interview: KMD er med sine nye japanske ejere godt på vej ud på verdensmarkedet. Nu skal KMD's softwareløsninger for alvor udover stepperne. Se topchef Eva Bernekes plan her.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.