Artikel top billede

Apple lander nyt patent: Se de - måske - kommende AirPods med helt nyt design

Apple har fået patent på et helt nyt design til det, der kan blive den næste generation af salgsbaskeren AirPod. De nye AirPods kommer til at afvige markant fra de nuværende. Se dem her.

Apples trådløse øretelefoner, AirPod, sælger fortsat som varmt brød.

De små trådløse ‘stænger’ blev lanceret i 2016 og ramte omgående et blødt punkt hos de mange Apple-fans i markedet med deres gode lyd, design og funktionaliteter.

Med to år på bagen ser det nu ud til, at Apple er på vej med en afløser til den første generation af de trådløse øretelefoner.

I hvert fald har selskabet søgt og fået patent på en helt ny model af trådløse øretelefoner.

Biometriske sensorer

Det fremgår af patentdokumenterne, at de nye øretelefoner står til at få indbygget biometriske sensorer, ligesom Apple vil designe dem på en måde, så de begge kan anvendes i begge ører og ikke i dag, hvor en AirPod hører til i højre øre og en i venstre.

Det kalder Apple for ‘universal fitting bud shape,’ og det er noget, som selskabet nævnte som et mål allerede da de første AirPods blev præsenteret for to år siden.

Ifølge patentansøningen vil ‘mindst een’ sensor i AirPod-øretelefonerne blive ‘konfigureret til at blive trykket op mod en del af tragus [den brusktap, der sidder foran øregangen, red]’.

Sensoren vil blandt andet måle puls, og data vil indgå i helbredsmonitorering sammen med data fra andre af Apples wearables som blandt andet Apple Watch.

Det er endnu uklart, om Apple vil sætte den beskrevne model i produktion.

Opdatering på vej

Det regnes dog for givet, at Apple inden længe vil lancere en opdateret version af de nuværende AirPods - angiveligt med mulighed for trådløs opladning.

Det pågældende patent sigter derfor efter efterfølgende generationer, som vil blive lanceret i årene efter.

Du kan se hele patent-ansøgningen med detaljeret beskrivelse her: United States Patent: Earbuds with compliant member

Du kan læse vores første test af AirPod fra julen 2016 her: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere