Artikel top billede

Apple lander nyt patent: Se de - måske - kommende AirPods med helt nyt design

Apple har fået patent på et helt nyt design til det, der kan blive den næste generation af salgsbaskeren AirPod. De nye AirPods kommer til at afvige markant fra de nuværende. Se dem her.

Apples trådløse øretelefoner, AirPod, sælger fortsat som varmt brød.

De små trådløse ‘stænger’ blev lanceret i 2016 og ramte omgående et blødt punkt hos de mange Apple-fans i markedet med deres gode lyd, design og funktionaliteter.

Med to år på bagen ser det nu ud til, at Apple er på vej med en afløser til den første generation af de trådløse øretelefoner.

I hvert fald har selskabet søgt og fået patent på en helt ny model af trådløse øretelefoner.

Biometriske sensorer

Det fremgår af patentdokumenterne, at de nye øretelefoner står til at få indbygget biometriske sensorer, ligesom Apple vil designe dem på en måde, så de begge kan anvendes i begge ører og ikke i dag, hvor en AirPod hører til i højre øre og en i venstre.

Det kalder Apple for ‘universal fitting bud shape,’ og det er noget, som selskabet nævnte som et mål allerede da de første AirPods blev præsenteret for to år siden.

Ifølge patentansøningen vil ‘mindst een’ sensor i AirPod-øretelefonerne blive ‘konfigureret til at blive trykket op mod en del af tragus [den brusktap, der sidder foran øregangen, red]’.

Sensoren vil blandt andet måle puls, og data vil indgå i helbredsmonitorering sammen med data fra andre af Apples wearables som blandt andet Apple Watch.

Det er endnu uklart, om Apple vil sætte den beskrevne model i produktion.

Opdatering på vej

Det regnes dog for givet, at Apple inden længe vil lancere en opdateret version af de nuværende AirPods - angiveligt med mulighed for trådløs opladning.

Det pågældende patent sigter derfor efter efterfølgende generationer, som vil blive lanceret i årene efter.

Du kan se hele patent-ansøgningen med detaljeret beskrivelse her: United States Patent: Earbuds with compliant member

Du kan læse vores første test af AirPod fra julen 2016 her: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere