Artikel top billede

Huaweis danske topchef sender brev til Folketinget efter hård kritik: “I kan stole på Huawei”

Topchefen for Huawei i Danmark bedyrer i brev til Folketingets Forsvarsudvalg, at man kan stole på Huawei og at selskabet lever op til alle love og regler.

“I kan stole på Huawei.’

Sådan skriver den administrerende direktør for Huawei, Jason Lan Yang, i et kortfattet brev til Folketingets Forsvarsudvalg mandag, skriver Politiken.

Han har sendt brevet efter, at der har været fornyet opmærksomhed på de spionage-rygter, som i årevis har klistret til det store kinesiske selskab.

Huawei har i de senere år været hovedleverandør til TDC’s 4G-infrastruktur.

Jason LanYang skriver i brevet, at han ‘gerne vil forsikre om, at Huawei lever op til alle gældende love og regulationer alle steder, hvor selskabet arbejder.’

Han erklærer sig desuden tilgængelig og åben for at besvare alle spørgsmål, som Folketinget måtte have, skriver han.

Du kan læse mere om den nyeste kritik af Huawei her: Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere