Artikel top billede

(Foto: Kombit/PR)

Stor offentlig it-platform sendes i sort efter opdateringsfejl

Den offentlige it-platform Serviceplatformen tvinges til at holde ekstraordinært lukket efter, at en opdatering slog fejl i weekenden.

Den store offentlige it-platform Serviceplatformen holder ekstraordinært lukket fra onsdag aften klokken 18 til torsdag klokken 01.

Det sker efter, at en opdatering af platformen i weekenden er slået fejl.

Det oplyser kommunernes it-fællesskab Kombit i en mail til sine kunder.

I en mailen bliver kunderne varslet om det, som Kombit omtaler som ”et ekstraordinært servicevindue for Serviceplatformen”.

”Weekendens opdatering af Serviceplatformen fejlede desværre, og der blev i den forbindelse rullet tilbage. Nu forsøger leverandøren igen med samme opdatering, og derfor er der planlagt et ekstraordinært servicevindue, hvor det eksterne testmiljø opdateres med release SP2018-10 og SP2018-10.1 og produktionsmiljøet med release SP2018-10,” skriver Kombit.

Drives af Systematic

Serviceplatformendrives af aarhusianske Systematic, der har haft opgaven siden 2013.

Platformen bruges til at levere data fra forskellige fag- og kildesystemer til kommuner, it-selskaber, ATP Udbetaling Danmark.

Alle landets kommuner er oprettet på Serviceplatformen, og mere end 90 kommuner anvender i dag services fra Serviceplatformen i ét eller flere af deres it-systemer.

Derudover er mere end 40 leverandører tilsluttet platformen og får data til kommunale it-systemer derfra.

Kombit oplyser på sin hjemmeside, at det er målet, at alle 98 kommuner anvender Serviceplatformen.

Læs også:
Kombit på trapperne med nyt udbud til halv milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere