Artikel top billede

Stor offentlig it-platform sendes i sort efter opdateringsfejl

Den offentlige it-platform Serviceplatformen tvinges til at holde ekstraordinært lukket efter, at en opdatering slog fejl i weekenden.

Den store offentlige it-platform Serviceplatformen holder ekstraordinært lukket fra onsdag aften klokken 18 til torsdag klokken 01.

Det sker efter, at en opdatering af platformen i weekenden er slået fejl.

Det oplyser kommunernes it-fællesskab Kombit i en mail til sine kunder.

I en mailen bliver kunderne varslet om det, som Kombit omtaler som ”et ekstraordinært servicevindue for Serviceplatformen”.

”Weekendens opdatering af Serviceplatformen fejlede desværre, og der blev i den forbindelse rullet tilbage. Nu forsøger leverandøren igen med samme opdatering, og derfor er der planlagt et ekstraordinært servicevindue, hvor det eksterne testmiljø opdateres med release SP2018-10 og SP2018-10.1 og produktionsmiljøet med release SP2018-10,” skriver Kombit.

Drives af Systematic

Serviceplatformendrives af aarhusianske Systematic, der har haft opgaven siden 2013.

Platformen bruges til at levere data fra forskellige fag- og kildesystemer til kommuner, it-selskaber, ATP Udbetaling Danmark.

Alle landets kommuner er oprettet på Serviceplatformen, og mere end 90 kommuner anvender i dag services fra Serviceplatformen i ét eller flere af deres it-systemer.

Derudover er mere end 40 leverandører tilsluttet platformen og får data til kommunale it-systemer derfra.

Kombit oplyser på sin hjemmeside, at det er målet, at alle 98 kommuner anvender Serviceplatformen.

Læs også:
Kombit på trapperne med nyt udbud til halv milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Digitaliseringschef Mette Harbo skifter Københavns Kommune ud med Region Hovedstaden: Får ansvaret for Sundhedsplatformen
Interview: Mette Harbo, der i de seneste seks et halvt år har været digitaliseringschef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, skifter til Region Hovedstaden og titlen som vicedirektør. Her bliver hendes helt store opgave det videre arbejde med Sundhedsplatformen. "Sundhedsplatformen og regionerne er et andet sted i dag. Der er mere ro på, og der er ikke så meget storm længere," siger hun om den opgave, der venter hende.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.