Artikel top billede

Asus lancerer power-tabletten over dem alle: Mød ROG Mothership

Den vejer over fire kilo – men så er den også klodens kraftigste tablet nogensinde.

Hos Asus er det ikke nogen selvfølge, at en tablet skal være let og enkel at have med alle vegne.

Det er heller ikke nogen selvfølge, at den overhovedet skal fungere som en tablet.

Det beviser selskabet med dets afsindige ROG Mothership, en muskelsvulmende tablet med 17,3 tommer stort Full HD 144Hz display.

Her tager Asus udgangspunkt i det, der ligner en Microsoft Surface Pro-tablet, tilsat en god portion steroider: Et dedikeret Nvidia RTX 2080 grafikkort, en Intel Core i9 hexa-core CPU fra øverste hylde, tre SSD-drev i et RAID setup og op til 64GB DDR4 ram.

Dertil kommer anvendelige features i hverdagen som Windows Hello-support, to gange USB-C-porte (det ene understøtter Thunderbolt 3) samt fire almindelige USB-A porte og stik til HDMI, netværk og oplader.

Det betyder dog, at totalvægten lander på den forkerte side af de 4,5 kilo – uden at medregne den 280 watt stærke oplader, der følger med.

Med andre ord er ROG Mothership blandt det ypperste inden for mobile gaming-maskiner, men altså serveret i et tablet- format.

Se også: Både til kills og skills: Razer Blade 15 bygger bro mellem kontoret og gamer-verdenen - men er dyr

Intet touch-display

Med sit ambitiøse maskineri følger også smarte detaljer som et aftageligt bluetooth gamer-keyboard, som bijobber som cover til maskinen. Her finder du samtidigt også en konfigurerbar touchpad.

Den snedige cover-løsning bliver essentiel for brugerne, for maskinen har, modsat hvad man skulle tro, ingen mulighed for touch-betjening.

Dertil kommer et støtteben, som automatisk puffer sig selv ud, når maskinen stilles på en vandret overflade.

Prisen på maskinen oplyser Asus ikke noget om på nuværende tidspunkt, men det vil den blive i de kommende uger op til lanceringen i første kvartal 2019.

Læs også: Her er de nye lækre bærbare udstyret med Intels nye super-processorer
IT-JOB

Banking Circle

Senior Frontend Developer

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

Stærk leder til agil it-organisation

TimeXtender

Product Owner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Humac-direktør Michael Bech: "Vi kommer til at se prisstigninger på elektronik i fremtiden"
Interview: Den globale chip-tørke vil få elektronikpriserne til at stige, lyder det fra Michael Bech, CEO i Apple-forhandleren Humac. De hyppige knaldtilbud giver nemlig ikke mening, når der ikke er varer nok på hylderne, og kunderne samtidig er villige til at betale fuld pris.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.