Artikel top billede

Asus lancerer power-tabletten over dem alle: Mød ROG Mothership

Den vejer over fire kilo – men så er den også klodens kraftigste tablet nogensinde.

Hos Asus er det ikke nogen selvfølge, at en tablet skal være let og enkel at have med alle vegne.

Det er heller ikke nogen selvfølge, at den overhovedet skal fungere som en tablet.

Det beviser selskabet med dets afsindige ROG Mothership, en muskelsvulmende tablet med 17,3 tommer stort Full HD 144Hz display.

Her tager Asus udgangspunkt i det, der ligner en Microsoft Surface Pro-tablet, tilsat en god portion steroider: Et dedikeret Nvidia RTX 2080 grafikkort, en Intel Core i9 hexa-core CPU fra øverste hylde, tre SSD-drev i et RAID setup og op til 64GB DDR4 ram.

Dertil kommer anvendelige features i hverdagen som Windows Hello-support, to gange USB-C-porte (det ene understøtter Thunderbolt 3) samt fire almindelige USB-A porte og stik til HDMI, netværk og oplader.

Det betyder dog, at totalvægten lander på den forkerte side af de 4,5 kilo – uden at medregne den 280 watt stærke oplader, der følger med.

Med andre ord er ROG Mothership blandt det ypperste inden for mobile gaming-maskiner, men altså serveret i et tablet- format.

Se også: Både til kills og skills: Razer Blade 15 bygger bro mellem kontoret og gamer-verdenen - men er dyr

Intet touch-display

Med sit ambitiøse maskineri følger også smarte detaljer som et aftageligt bluetooth gamer-keyboard, som bijobber som cover til maskinen. Her finder du samtidigt også en konfigurerbar touchpad.

Den snedige cover-løsning bliver essentiel for brugerne, for maskinen har, modsat hvad man skulle tro, ingen mulighed for touch-betjening.

Dertil kommer et støtteben, som automatisk puffer sig selv ud, når maskinen stilles på en vandret overflade.

Prisen på maskinen oplyser Asus ikke noget om på nuværende tidspunkt, men det vil den blive i de kommende uger op til lanceringen i første kvartal 2019.

Læs også: Her er de nye lækre bærbare udstyret med Intels nye super-processorer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.