Artikel top billede

DXC Technology køber software-selskab for tocifret milliardbeløb

Amerikanske DXC Technology køber det schweiziske software-firma Luxtoft for en pris på omkring 13 milliarder kroner.

Den amerikanske teknologigant DXC Technology, der også har forretning i Danmark, køber software-virksomheden Luxtoft Holdning, der har sit hovedsæde i den schweiziske by Zug, for omkring to milliarder dollar.

Det svarer til en pris på lidt over svimlende 13 milliarder kroner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

83 procent af Luxtoft-aktionærerne har godkendt aftalen, der giver hver aktionær 59 dollar per aktie - svarende til lidt over 380 kroner.

Opkøbet sker for at udvide DXC Technology's forretning inden for den digitale finansielle sektor.

Luxtoft vil fortsætte med at eksistere under sit eget brand, og vil fortsat have Dmitry Loschinin som topchef.

Læs også: DXC's danske topchef kræver kulturændring i selskabet efter flere års nedtur: "Vi lider for meget af en offentlig kultur"

Problemer i Danmark

I april 2017 fusionerede CSC med HP Enterprise og blev til DXC Technology i Danmark.

Selskabet har dog været ramt af en række problemer på det danske marked.

Senest er selskabet blevet fyret af DSB på flere projekter, ligesom selskabet også har tabt store beløb på både toplinje- og bundlinje.

Det kan du læse mere om her: Har DXC ramt bunden? Ulmende opgør i det offentlige kan trække tæppet væk under selskabet

Læs også: DXC Technology fyrer medarbejdere: Har afskediget op imod fem procent af medarbejderstaben siden juli
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år
Den danske del af Capgemini vil tage en langt større bid af det danske SAP-marked, som ifølge dansk landechef Claus Rydkjær står overfor en mulig eksplosion som følge af overgangen til S/4HANA. Op til 40 nye ansatte skal gøre Capgemini i stand til at tredoble SAP-forretningen på bare et år. "Vi mener, tidspunktet er nu," siger Claus Rydkjær til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.