Artikel top billede

Photo by Artiom Vallat on Unsplash (Foto: Photo by Artiom Vallat on Unsplash)

Tager du vanvittigt mange billeder på ferien? Nu kommer det første SD-kort med plads til 1 terabyte data

Hvis du for alvor går og føler, at du mangler plads på kameraet, når du er afsted på ferie med familien, er løsningen kommet. Nu lanceres det første SD-kort med plads til 1 terabyte.

Vulkanøen Santorini i Ægæerhav ved Kreta er uden tvivl et smukt sted.

Står du fuldstændigt bjergtaget til sommer og lader udløseren køre på kameraet, så skal du måske overveje at investere i et nyt SD-kort med plads til hele 1 terabyte.

Sådan et er producenten Lexar kommet med, skriver The Verge.

Det rykker grænsen for, hvor meget plads der kan være på sådan en lille sag og svarer med en løs beregning til et sted mellem 150.000-200.000 billeder, hvis vi antager, at et billeder fylder 5-6 megabyte.

Der har i længere tid været snak om, hvorvidt et sådan kort ville nå ud til forbrugerne, og blandt andet SanDisk har barslet med det tidligere, men det blev aldrig til noget.

Man kan naturligvis argumentere for, at det ville være noget nemmere at tømme sit kort med jævne mellemrum og eksempelvis uploade billeder eller anden data op i skyen.

Men står du på et gudsforladt sted med den smukkeste udsigt er det rart at vide, at du kan tage omkring 150.000 billeder af solnedgangen.

Videoentusiaster kan dog se frem til omsider at få rigeligt med digitalt videobånd at arbejde med. Den tårnhøje kapacitet giver nemlig plads til mellem 10 og 20 timers skarpe 4K-optagelser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere