Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Photo by Artiom Vallat on Unsplash (Foto: Photo by Artiom Vallat on Unsplash)

Tager du vanvittigt mange billeder på ferien? Nu kommer det første SD-kort med plads til 1 terabyte data

Hvis du for alvor går og føler, at du mangler plads på kameraet, når du er afsted på ferie med familien, er løsningen kommet. Nu lanceres det første SD-kort med plads til 1 terabyte.

Vulkanøen Santorini i Ægæerhav ved Kreta er uden tvivl et smukt sted.

Står du fuldstændigt bjergtaget til sommer og lader udløseren køre på kameraet, så skal du måske overveje at investere i et nyt SD-kort med plads til hele 1 terabyte.

Sådan et er producenten Lexar kommet med, skriver The Verge.

Det rykker grænsen for, hvor meget plads der kan være på sådan en lille sag og svarer med en løs beregning til et sted mellem 150.000-200.000 billeder, hvis vi antager, at et billeder fylder 5-6 megabyte.

Der har i længere tid været snak om, hvorvidt et sådan kort ville nå ud til forbrugerne, og blandt andet SanDisk har barslet med det tidligere, men det blev aldrig til noget.

Man kan naturligvis argumentere for, at det ville være noget nemmere at tømme sit kort med jævne mellemrum og eksempelvis uploade billeder eller anden data op i skyen.

Men står du på et gudsforladt sted med den smukkeste udsigt er det rart at vide, at du kan tage omkring 150.000 billeder af solnedgangen.

Videoentusiaster kan dog se frem til omsider at få rigeligt med digitalt videobånd at arbejde med. Den tårnhøje kapacitet giver nemlig plads til mellem 10 og 20 timers skarpe 4K-optagelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere