Artikel top billede

(Foto: Lars Sundström / Lars Sundström)

Familieejet dansk teleselskab solgt til kapitalfond: Nu bliver far og søn forgyldt

Det fremadstormende teleselskab IP Nordic er blevet solgt til en hollandsk kapitalfond.

Det danske teleselskab IP Nordic er blevet solgt det hollandske tele- og kommunikationsselskab Within Reach, der er ejet af kapitalfonden Waterland.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

IP Nordic tilbyder telefoni og bredbånd til erhvervskunder og har gennem de seneste år oplevet en usædvanlig stor vækst, og senest har virksomheden leveret et overskud på mere end 20 millioner kroner.

Scorer milliongevinst

Virksomheden der ligger i Gråsten i Sønderjylland blev i 2011 stiftet af Thorben G. Jensen og Charles Ginnerskov, der er far og søn.

Ifølge Finans betyder aftalen, at Charles Ginnerskov indtræder som direktør i stedet for sin far.

Til gengæld scorer Thorben G. Jensen ifølge Finans ”en anseelig milliongevinst.”

”Vi bliver en del af et internationalt hold af telespecialister med stor ekspertise inden for kommunikation. Det indebærer en række fordele for os, og for deres vedkommende har Within Reach set et stort potentiale i vores unikke servicekoncept,” siger Charles Ginnerskov til Finans

Læs også: Jysk teleselskab tjener styrtende med penge - forbereder sig på et salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere