Artikel top billede

(Foto: Lars Sundström / Lars Sundström)

Familieejet dansk teleselskab solgt til kapitalfond: Nu bliver far og søn forgyldt

Det fremadstormende teleselskab IP Nordic er blevet solgt til en hollandsk kapitalfond.

Det danske teleselskab IP Nordic er blevet solgt det hollandske tele- og kommunikationsselskab Within Reach, der er ejet af kapitalfonden Waterland.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

IP Nordic tilbyder telefoni og bredbånd til erhvervskunder og har gennem de seneste år oplevet en usædvanlig stor vækst, og senest har virksomheden leveret et overskud på mere end 20 millioner kroner.

Scorer milliongevinst

Virksomheden der ligger i Gråsten i Sønderjylland blev i 2011 stiftet af Thorben G. Jensen og Charles Ginnerskov, der er far og søn.

Ifølge Finans betyder aftalen, at Charles Ginnerskov indtræder som direktør i stedet for sin far.

Til gengæld scorer Thorben G. Jensen ifølge Finans ”en anseelig milliongevinst.”

”Vi bliver en del af et internationalt hold af telespecialister med stor ekspertise inden for kommunikation. Det indebærer en række fordele for os, og for deres vedkommende har Within Reach set et stort potentiale i vores unikke servicekoncept,” siger Charles Ginnerskov til Finans

Læs også: Jysk teleselskab tjener styrtende med penge - forbereder sig på et salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere