Artikel top billede

Ny kommunal it-løsning til 73 kommuner i problemer: “Der opleves fortsat ustabilitet”

Nyt fælles-kommunalt sagsbehandlingssystem har problemer, efter løsningen for to uger siden blev rullet ud til 70 kommuner.

Den nye fælleskommunale DUBU-løsning kører ustabilt, efter løsningen 2. januar blev rulle til 70 kommuner efter pilot-test i tre kommuner siden november.

Det fremgår af status-meldinger fra DUBU, der er et nyt sagsbehandlingssystem til arbejde med udsatte børn og unge.

DUBU står for ‘Digitalisering - Udsatte Børn og Unge’)

Onsdag formiddag melder DUBU om ‘fortsat ustabilitet’.

“Der opleves pt. problemer med stabilitet i løsningen. Det giver fejlbeskeder (de røde bokse), eller får DUBU til at hænge. Vi er ved at arbejde på sagen og beklager de gener, som det medfører,” lyder det i driftsmeldinger fra projekt-teamet.

Løsningen har siden den store udrulning for to uger siden været præget af en del ustabilitet og problemer med blandt login-rettigheder.

Selv har DUBU peget på, at ustabiliteten blandt andet skyldes den ekstra belastning der er opstået, da de mange kommuner blev koblet på.

“Tidligere har det kun været muligt via simuleret adfærd og estimeret belastning. Det betyder, at systemet kan virke ustabilt, og at der kan opstå fejl, eller at systemet svarer langsomt, indtil at det er blevet tunet,” har meldingen fra DUBU tidligere lydt.

Systemet har kørt i pilot i Næstved, Skanderborg og Vordingborg Kommuner siden november.

Systemet driftes af Netcompany.
IT-JOB

Din Faglige A-Kasse

IT-udvikler

Nissens Cooling Solutions A/S

IT Business Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Onsite Deskside Support Engineer – (d/f/m)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere