Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Ny kommunal it-løsning til 73 kommuner i problemer: “Der opleves fortsat ustabilitet”

Nyt fælles-kommunalt sagsbehandlingssystem har problemer, efter løsningen for to uger siden blev rullet ud til 70 kommuner.

Den nye fælleskommunale DUBU-løsning kører ustabilt, efter løsningen 2. januar blev rulle til 70 kommuner efter pilot-test i tre kommuner siden november.

Det fremgår af status-meldinger fra DUBU, der er et nyt sagsbehandlingssystem til arbejde med udsatte børn og unge.

DUBU står for ‘Digitalisering - Udsatte Børn og Unge’)

Onsdag formiddag melder DUBU om ‘fortsat ustabilitet’.

“Der opleves pt. problemer med stabilitet i løsningen. Det giver fejlbeskeder (de røde bokse), eller får DUBU til at hænge. Vi er ved at arbejde på sagen og beklager de gener, som det medfører,” lyder det i driftsmeldinger fra projekt-teamet.

Løsningen har siden den store udrulning for to uger siden været præget af en del ustabilitet og problemer med blandt login-rettigheder.

Selv har DUBU peget på, at ustabiliteten blandt andet skyldes den ekstra belastning der er opstået, da de mange kommuner blev koblet på.

“Tidligere har det kun været muligt via simuleret adfærd og estimeret belastning. Det betyder, at systemet kan virke ustabilt, og at der kan opstå fejl, eller at systemet svarer langsomt, indtil at det er blevet tunet,” har meldingen fra DUBU tidligere lydt.

Systemet har kørt i pilot i Næstved, Skanderborg og Vordingborg Kommuner siden november.

Systemet driftes af Netcompany.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere