Artikel top billede

SAP udnævner ny topchef for Danmark og resten af Norden

SAP udnævner 51-årig kvinde til ny topchef for hele Norden og de baltiske lande.

Tyske SAP får ny topchef for Norden og de baltiske lande.

Hun hedder Marika Auramo og er finne. Hun har tidligere været direktør for SAP’s finske forretning og har senest været COO i SAP’s databaseforretning i New York.

Hun afløser Martin Schirmer, der har været direktør for Norden og Baltikum siden 2016, men som nu er rejst hjem til sit hjemland, Sydafrika.

“Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at lede SAPs nordiske og baltiske region, da SAP lige nu sætter nye standarder for hvordan virksomheder kan øge deres forretning med nye intelligente løsninger på kortere tid og med lavest mulige risiko,” lyder det fra den nye direktør.

Ifølge SAP tiltræder hun på ‘et tidspunkt, hvor mange virksomheder er parate til at åbne for innovation og redefinere deres forretning med intelligente virksomhedsløsninger.’

SAP har i de senere år været i gang med en stor transformation af selskabet over mod brug af nye teknologier som analytics, cloud, machine learning og kunstig intelligens.

Herhjemme beskæftiger SAP omkring 200 medarbejdere.

Læs også:

Fire danskere til tops i SAP - kommer med i nordisk ledelse

Alle taler om digitalisering - men spørgsmålet er, om du er god nok til at levere varen

"SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.