Artikel top billede

SAP udnævner ny topchef for Danmark og resten af Norden

SAP udnævner 51-årig kvinde til ny topchef for hele Norden og de baltiske lande.

Tyske SAP får ny topchef for Norden og de baltiske lande.

Hun hedder Marika Auramo og er finne. Hun har tidligere været direktør for SAP’s finske forretning og har senest været COO i SAP’s databaseforretning i New York.

Hun afløser Martin Schirmer, der har været direktør for Norden og Baltikum siden 2016, men som nu er rejst hjem til sit hjemland, Sydafrika.

“Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at lede SAPs nordiske og baltiske region, da SAP lige nu sætter nye standarder for hvordan virksomheder kan øge deres forretning med nye intelligente løsninger på kortere tid og med lavest mulige risiko,” lyder det fra den nye direktør.

Ifølge SAP tiltræder hun på ‘et tidspunkt, hvor mange virksomheder er parate til at åbne for innovation og redefinere deres forretning med intelligente virksomhedsløsninger.’

SAP har i de senere år været i gang med en stor transformation af selskabet over mod brug af nye teknologier som analytics, cloud, machine learning og kunstig intelligens.

Herhjemme beskæftiger SAP omkring 200 medarbejdere.

Læs også:

Fire danskere til tops i SAP - kommer med i nordisk ledelse

Alle taler om digitalisering - men spørgsmålet er, om du er god nok til at levere varen

"SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere