Artikel top billede

Accenture-boss: 'Intelligent enterprise' og 'frictionless business' - disse fem trends bliver afgørende for din succes i 2019

Oracle Open World, London: Hvert år udpeger konsulentfirmaet Accenture en række trends baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter. Her er ingen visioner om flyvende biler eller hoverboards. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019. Central for 2019 er: 'Intelligent enterprise.'

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i Accentures bud på de fem trends bør indgå enterprise-løsninger anno 2019
  • Hvad begrebet "built to partner at scale" dækker over
914
4:45 min
Reportage: Hvert år udpeger konsulentfirmaer Accenture en række trends, baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter.

Her er ingen visioner flyvende biler, hoverboards eller genmodificerede træer der om natten lyser villavejene op. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019.

Det fortalte Accentures europæiske teknologi-chef, Yves Bernaert, fra scenen til Oracles OpenWorld-konference i London.

Ifølge Yves Bernaert var især 2018 præget at det massive skift til cloud-løsninger og af de store sikkerhedsudfordringer - mens kodeordet for 2019 nu er det, som Accenture kalder "intelligent enterprise".

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Den offentlige sektor plages af en forsigtighedskultur, mener Just-Eat-rigmand: "Vi skal tillade, at der tages flere risici i forbindelse med test af nye it-løsninger"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Truende retssager, beskyldninger om sexchikane og en astronomisk topchef-løn: Sådan gik det til da Microsoft sendte chokbølger gennem spilverdenen med opkøbet af Blizzard

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe stigning i ransomware-angreb: Så mange millioner kroner koster et brud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Efter de første otte timer uden strøm besluttede politiet at aktivere Grønlands Beredskabsstab, hvor jeg sad sammen med politiet, Arktisk Kommando, sundhedsvæsenet og brandvæsenet”