Artikel top billede

Accenture-boss: 'Intelligent enterprise' og 'frictionless business' - disse fem trends bliver afgørende for din succes i 2019

Oracle Open World, London: Hvert år udpeger konsulentfirmaet Accenture en række trends baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter. Her er ingen visioner om flyvende biler eller hoverboards. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019. Central for 2019 er: 'Intelligent enterprise.'

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i Accentures bud på de fem trends bør indgå enterprise-løsninger anno 2019
  • Hvad begrebet "built to partner at scale" dækker over
914
4:45 min
Reportage: Hvert år udpeger konsulentfirmaer Accenture en række trends, baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter.

Her er ingen visioner flyvende biler, hoverboards eller genmodificerede træer der om natten lyser villavejene op. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019.

Det fortalte Accentures europæiske teknologi-chef, Yves Bernaert, fra scenen til Oracles OpenWorld-konference i London.

Ifølge Yves Bernaert var især 2018 præget at det massive skift til cloud-løsninger og af de store sikkerhedsudfordringer - mens kodeordet for 2019 nu er det, som Accenture kalder "intelligent enterprise".

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.