Artikel top billede

Finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen: NNIT kan købe virksomheder for halvanden milliard kroner

NNIT har mulighed for at opkøbe selskaber for op mod halvanden milliard kroner som led i selskabets nye strategi.

NNIT har mulighed for at købe selskaber for op mod en halvanden milliard kroner, fortæller selskabets finansdirektør, Carsten Krogsgaard Thomsen, ifølge en række medier med baggrund i Ritzau.

NNIT præsenterede tirsdag aften en helt ny strategi og organisation, der skal være med til at sætte ekstra damp på kedlerne.

Med organisationsændringen bliver området Life Science udskilt som et selvstændigt forretningsområde i sin egen division.

NNIT meddelte tirsdag aften, at væksten blandt andet skal andet skal findes via ‘strategiske opkøb’ inden for life science-området i primært Europa og USA.

Det kan du læse mere om her: NNIT ændrer hele organisationen og får ny ledelse: Sætter fuld damp på to områder.

Til Ritzau siger Carsten Krogsgaard Andersen, at det naturlige vil være at kigge efter opkøbsemner i Europa, efter NNIT købte amerikanske Valiance.

“Regner man på det, kan NNIT godt købe op for halvanden milliard kroner. Det er den kapacitet, vi har finansielle muskler til. Hvis den rette mulighed kommer,” siger finansdirektøren.

Læs interview med topchef Per Kogut om fremtidsudsigterne senere på cw.dk.

Læs også: NNIT får flere og flere ansatte i udlandet - og færre herhjemme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.