Artikel top billede

(Foto: NNIT)

Finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen: NNIT kan købe virksomheder for halvanden milliard kroner

NNIT har mulighed for at opkøbe selskaber for op mod halvanden milliard kroner som led i selskabets nye strategi.

NNIT har mulighed for at købe selskaber for op mod en halvanden milliard kroner, fortæller selskabets finansdirektør, Carsten Krogsgaard Thomsen, ifølge en række medier med baggrund i Ritzau.

NNIT præsenterede tirsdag aften en helt ny strategi og organisation, der skal være med til at sætte ekstra damp på kedlerne.

Med organisationsændringen bliver området Life Science udskilt som et selvstændigt forretningsområde i sin egen division.

NNIT meddelte tirsdag aften, at væksten blandt andet skal andet skal findes via ‘strategiske opkøb’ inden for life science-området i primært Europa og USA.

Det kan du læse mere om her: NNIT ændrer hele organisationen og får ny ledelse: Sætter fuld damp på to områder.

Til Ritzau siger Carsten Krogsgaard Andersen, at det naturlige vil være at kigge efter opkøbsemner i Europa, efter NNIT købte amerikanske Valiance.

“Regner man på det, kan NNIT godt købe op for halvanden milliard kroner. Det er den kapacitet, vi har finansielle muskler til. Hvis den rette mulighed kommer,” siger finansdirektøren.

Læs interview med topchef Per Kogut om fremtidsudsigterne senere på cw.dk.

Læs også: NNIT får flere og flere ansatte i udlandet - og færre herhjemme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere