Artikel top billede

NNIT-topchef sælger igen aktier for millioner: Har scoret 15,9 millioner på et år

For tredje gang på et år sælger NNIT-boss Per Kogut ud af sine aktier i selskabet. Det har han samlet scoret omkring 15,9 millioner kroner på det seneste år.

Per Kogut, topchef hos NNIT gennem 12 år, sælger for tredje gang i løbet af det seneste år NNIT-aktier for millioner.

Den danske NNIT-boss har senest solgt 19.000 aktier i it-selskabet til en værdi af 200,76 kroner per styk.

Det oplyser NNIT i en selskabsmeddelelse.

Dermed fortsætter Per Kogut sin tendens, hvor han inden for det seneste år flere gange har solgt ud af sin store portefølje af NNIT-aktier.

Siden 30. januar 2018 har it-bossen solgt NNIT-aktier for omkring 15,9 millioner kroner.

Udover de omkring 3,8 millioner kroner Per Kogut får ud af onsdagens handel, solgt han 55.885 aktier til en samlet kursværdi på omkring 10,3 millioner kroner for præcis et år siden.

2. november solgt han igen 9.443 NNIT-aktier til 1,8 millioner kroner, hvilket betyder, at han med onsdagens salg samlet har solgt NNIT-aktier for 15,9 millioner i løbet af det seneste år.

Læs også: Her er de europæiske storbyer, som NNIT skal finde nye opkøb i

Melding falder sammen med strukturændringer i NNIT

Meldingen om Per Koguts seneste aktiesalg kommer dagen efter, NNIT har præsenteret årsregnskab samt en ny strategi frem mod 2020, der ændrer selskabets struktur dramatisk.

Fra 1. marts smelter flere forretningsdele sammen, så selskabet fremover kun kommer til at bestå af de to forretningsenheder Life Science og Private & Public.

Samtidig udvides selskabets øverste ledelse med Søren Østergaard, der i de seneste par år har været selskabets chef i Kina.

Ændringerne sker for at accellerere innovation og øge virksomhedens kundefokus.

NNIT's finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen har ligeledes solgt NNIT-aktier onsdag.

Han har solgt 9.000 til aktier til 199,40 kroner per styk, hvilket giver en samlet værdi på lidt under 1,8 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Derfor ændrer NNIT selskabets struktur dramatisk: "Før det her gik galt, ville jeg ændre organisationen"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere