Artikel top billede

NNIT-topchef sælger igen aktier for millioner: Har scoret 15,9 millioner på et år

For tredje gang på et år sælger NNIT-boss Per Kogut ud af sine aktier i selskabet. Det har han samlet scoret omkring 15,9 millioner kroner på det seneste år.

Per Kogut, topchef hos NNIT gennem 12 år, sælger for tredje gang i løbet af det seneste år NNIT-aktier for millioner.

Den danske NNIT-boss har senest solgt 19.000 aktier i it-selskabet til en værdi af 200,76 kroner per styk.

Det oplyser NNIT i en selskabsmeddelelse.

Dermed fortsætter Per Kogut sin tendens, hvor han inden for det seneste år flere gange har solgt ud af sin store portefølje af NNIT-aktier.

Siden 30. januar 2018 har it-bossen solgt NNIT-aktier for omkring 15,9 millioner kroner.

Udover de omkring 3,8 millioner kroner Per Kogut får ud af onsdagens handel, solgt han 55.885 aktier til en samlet kursværdi på omkring 10,3 millioner kroner for præcis et år siden.

2. november solgt han igen 9.443 NNIT-aktier til 1,8 millioner kroner, hvilket betyder, at han med onsdagens salg samlet har solgt NNIT-aktier for 15,9 millioner i løbet af det seneste år.

Læs også: Her er de europæiske storbyer, som NNIT skal finde nye opkøb i

Melding falder sammen med strukturændringer i NNIT

Meldingen om Per Koguts seneste aktiesalg kommer dagen efter, NNIT har præsenteret årsregnskab samt en ny strategi frem mod 2020, der ændrer selskabets struktur dramatisk.

Fra 1. marts smelter flere forretningsdele sammen, så selskabet fremover kun kommer til at bestå af de to forretningsenheder Life Science og Private & Public.

Samtidig udvides selskabets øverste ledelse med Søren Østergaard, der i de seneste par år har været selskabets chef i Kina.

Ændringerne sker for at accellerere innovation og øge virksomhedens kundefokus.

NNIT's finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen har ligeledes solgt NNIT-aktier onsdag.

Han har solgt 9.000 til aktier til 199,40 kroner per styk, hvilket giver en samlet værdi på lidt under 1,8 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Derfor ændrer NNIT selskabets struktur dramatisk: "Før det her gik galt, ville jeg ændre organisationen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere