Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Apples kriseopdatering udskudt: Kommer først en uge senere

En graverende fejl i Apples iOS og Mac OS styresystemer, gjorde det muligt for brugerne at aflytte hinanden. Den nødvendige fejlrettelse er forsinket med en uge.

Apple måtte forrige uge trække stikket til FaceTime-applikationen nye gruppeopkalds-feature, efter det tirsdag 29. januar blev tydeligt, at funktionen kunne misbruges til at aflytte andre brugere.

Sidst den dag lukkede Apple ned for gruppe-FaceTime via deres servere.

Dengang løs det fra selskabet, at en software opdatering, med fejlrettelser til både iOS og MacOS, ville blive udsendt inden for den kommende uge.

Det forventede fix vil dog lade vente på sig, i en efterfølgende officiel meddelelse fra selskabet hedder det nu, at kriseopdateringen først vil udkomme en uge senere.

Se også: Kæmpe sikkerhedsbrist i iOS og MacOS: Du kan blive aflyttet via Facetime-appen

”Vi har løst sikkerhedsproblemet i gruppe-FaceTime via Apples servere og vi vil udsende en software-opdatering der vil genoprette funktionen i den næste uge,” lyder den officielle besked fra selskabet sidst i forrige uge.

Efter at Apple fik store bevågenhed sidst i januar måned, blev det klart at Apple allerede blev orienteret på deres supportside om problemet. Fra Apple lyder det nu, at man nu er indstillet på at optimere selskabets proces, når det gælder modtagelse og adressering rapporteringer om fejl.

Efter aflytningsskandalen møder Apple nu retslige krav i både USA og Canada, skriver netmediet macrumors.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere