Artikel top billede

Apples kriseopdatering udskudt: Kommer først en uge senere

En graverende fejl i Apples iOS og Mac OS styresystemer, gjorde det muligt for brugerne at aflytte hinanden. Den nødvendige fejlrettelse er forsinket med en uge.

Apple måtte forrige uge trække stikket til FaceTime-applikationen nye gruppeopkalds-feature, efter det tirsdag 29. januar blev tydeligt, at funktionen kunne misbruges til at aflytte andre brugere.

Sidst den dag lukkede Apple ned for gruppe-FaceTime via deres servere.

Dengang løs det fra selskabet, at en software opdatering, med fejlrettelser til både iOS og MacOS, ville blive udsendt inden for den kommende uge.

Det forventede fix vil dog lade vente på sig, i en efterfølgende officiel meddelelse fra selskabet hedder det nu, at kriseopdateringen først vil udkomme en uge senere.

Se også: Kæmpe sikkerhedsbrist i iOS og MacOS: Du kan blive aflyttet via Facetime-appen

”Vi har løst sikkerhedsproblemet i gruppe-FaceTime via Apples servere og vi vil udsende en software-opdatering der vil genoprette funktionen i den næste uge,” lyder den officielle besked fra selskabet sidst i forrige uge.

Efter at Apple fik store bevågenhed sidst i januar måned, blev det klart at Apple allerede blev orienteret på deres supportside om problemet. Fra Apple lyder det nu, at man nu er indstillet på at optimere selskabets proces, når det gælder modtagelse og adressering rapporteringer om fejl.

Efter aflytningsskandalen møder Apple nu retslige krav i både USA og Canada, skriver netmediet macrumors.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.