Artikel top billede

(Foto: Amazon)

Se opsigtsvækkende post fra Jeff Bezos: Amerikansk avis har afpresset mig med nøgenbilleder og intime sms'er

Verdens rigeste mand, Amazons Jeff Bezos, er ved at blive skilt. Han beskylder nu amerikansk avis for at have afpresset ham ved at have skaffet sig adgang til ‘uanstændigt’ indhold.

Amazons Jeff Bezos beskylder den amerikanske sladder-avis National Enqirer for at forsøge at afpresse ham ved hjælp af forskellige nøgen-selfies af ham, som bladet angiveligt er kommet i besiddelse af.

Jeff Bezos, der er verdens rigeste mand, er for tiden ved at blive skilt fra hustru gennem 25 år, MacKenzie Bezos.

Det har rejst spekulationer om Amazons fremtid.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos-skilsmisse kan få enorme konsekvenser

I et opsigtsvækkende indlæg på blogmediet Medium.com under overskriften ‘No thank you, mr Pecker’ fortæller Jeff Bezos om afpresningsforsøget.

‘Pecker’ er navnet på direktøren for AMI, der ejer National Enquirer, David Pecker.

Jeff Bezos ejer også avisen Washington Post, der i mediebilledet har en helt anden retning end National Enquirer, der støtter præsident Donald Trump.

Jeff Bezos skriver, at National Enquirer for nogle uger siden offentliggjorde en række intime sms-beskeder fra Jeff Bezos’ telefon.

Sladderbladet har undersøgt Jeff Bezos skilsmisse i flere uger og har blandt andet beskrevet, hvordan Bezos er fløjet til eksotiske destinationer i sit private jetfly med sin elskerinde, som ifølge National Enquirer hedder Lauren Sanchez.

Og da Bezos iværksatte en undersøgelse for at finde ud af, hvordan avisen var kommet i besiddelse af disse beskeder.

“For nogle dage siden modtog vi et tilbud: De [AMI] meddelte, at de lå inde med flere af mine sms-beskeder samt billeder, som de ville offentliggøre, hvis vi ikke stoppede efterforskningen,” skriver han.

Han bedyrer, at AMI mener, at billederne af Jeff Bezos har nyhedsværdi i den forstand, at de kan vise Amazons aktionærer, at Bezos har dårlig forretningsmæsisg dømmekraft.

Det afviser Jeff Bezos blankt med henvisning til, at han stiftede Amazon hjemme i sin garage for 20 år siden og at virksomheden i dag er blandt de mest værdifulde i verden.

Du kan læse hele indlægget fra Jeff Bezos her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere