Artikel top billede

Se opsigtsvækkende post fra Jeff Bezos: Amerikansk avis har afpresset mig med nøgenbilleder og intime sms'er

Verdens rigeste mand, Amazons Jeff Bezos, er ved at blive skilt. Han beskylder nu amerikansk avis for at have afpresset ham ved at have skaffet sig adgang til ‘uanstændigt’ indhold.

Amazons Jeff Bezos beskylder den amerikanske sladder-avis National Enqirer for at forsøge at afpresse ham ved hjælp af forskellige nøgen-selfies af ham, som bladet angiveligt er kommet i besiddelse af.

Jeff Bezos, der er verdens rigeste mand, er for tiden ved at blive skilt fra hustru gennem 25 år, MacKenzie Bezos.

Det har rejst spekulationer om Amazons fremtid.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos-skilsmisse kan få enorme konsekvenser

I et opsigtsvækkende indlæg på blogmediet Medium.com under overskriften ‘No thank you, mr Pecker’ fortæller Jeff Bezos om afpresningsforsøget.

‘Pecker’ er navnet på direktøren for AMI, der ejer National Enquirer, David Pecker.

Jeff Bezos ejer også avisen Washington Post, der i mediebilledet har en helt anden retning end National Enquirer, der støtter præsident Donald Trump.

Jeff Bezos skriver, at National Enquirer for nogle uger siden offentliggjorde en række intime sms-beskeder fra Jeff Bezos’ telefon.

Sladderbladet har undersøgt Jeff Bezos skilsmisse i flere uger og har blandt andet beskrevet, hvordan Bezos er fløjet til eksotiske destinationer i sit private jetfly med sin elskerinde, som ifølge National Enquirer hedder Lauren Sanchez.

Og da Bezos iværksatte en undersøgelse for at finde ud af, hvordan avisen var kommet i besiddelse af disse beskeder.

“For nogle dage siden modtog vi et tilbud: De [AMI] meddelte, at de lå inde med flere af mine sms-beskeder samt billeder, som de ville offentliggøre, hvis vi ikke stoppede efterforskningen,” skriver han.

Han bedyrer, at AMI mener, at billederne af Jeff Bezos har nyhedsværdi i den forstand, at de kan vise Amazons aktionærer, at Bezos har dårlig forretningsmæsisg dømmekraft.

Det afviser Jeff Bezos blankt med henvisning til, at han stiftede Amazon hjemme i sin garage for 20 år siden og at virksomheden i dag er blandt de mest værdifulde i verden.

Du kan læse hele indlægget fra Jeff Bezos her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan: Få sikker viden om styrker og svagheder i jeres sikkerhed
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.