Se opsigtsvækkende post fra Jeff Bezos: Amerikansk avis har afpresset mig med nøgenbilleder og intime sms'er

Verdens rigeste mand, Amazons Jeff Bezos, er ved at blive skilt. Han beskylder nu amerikansk avis for at have afpresset ham ved at have skaffet sig adgang til ‘uanstændigt’ indhold.

Amazons Jeff Bezos beskylder den amerikanske sladder-avis National Enqirer for at forsøge at afpresse ham ved hjælp af forskellige nøgen-selfies af ham, som bladet angiveligt er kommet i besiddelse af.

Jeff Bezos, der er verdens rigeste mand, er for tiden ved at blive skilt fra hustru gennem 25 år, MacKenzie Bezos.

Det har rejst spekulationer om Amazons fremtid.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos-skilsmisse kan få enorme konsekvenser

I et opsigtsvækkende indlæg på blogmediet Medium.com under overskriften ‘No thank you, mr Pecker’ fortæller Jeff Bezos om afpresningsforsøget.

‘Pecker’ er navnet på direktøren for AMI, der ejer National Enquirer, David Pecker.

Jeff Bezos ejer også avisen Washington Post, der i mediebilledet har en helt anden retning end National Enquirer, der støtter præsident Donald Trump.

Jeff Bezos skriver, at National Enquirer for nogle uger siden offentliggjorde en række intime sms-beskeder fra Jeff Bezos’ telefon.

Sladderbladet har undersøgt Jeff Bezos skilsmisse i flere uger og har blandt andet beskrevet, hvordan Bezos er fløjet til eksotiske destinationer i sit private jetfly med sin elskerinde, som ifølge National Enquirer hedder Lauren Sanchez.

Og da Bezos iværksatte en undersøgelse for at finde ud af, hvordan avisen var kommet i besiddelse af disse beskeder.

“For nogle dage siden modtog vi et tilbud: De [AMI] meddelte, at de lå inde med flere af mine sms-beskeder samt billeder, som de ville offentliggøre, hvis vi ikke stoppede efterforskningen,” skriver han.

Han bedyrer, at AMI mener, at billederne af Jeff Bezos har nyhedsværdi i den forstand, at de kan vise Amazons aktionærer, at Bezos har dårlig forretningsmæsisg dømmekraft.

Det afviser Jeff Bezos blankt med henvisning til, at han stiftede Amazon hjemme i sin garage for 20 år siden og at virksomheden i dag er blandt de mest værdifulde i verden.

Du kan læse hele indlægget fra Jeff Bezos her.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Stor undersøgelse: Sådan vil datacentret være konfigureret i 2025
Hvordan vil køling, strømforsyning, 5G og stigende efterspørgsel på services påvirke fremtidens datacenter? Ny rapport tegner et billede af en spændende fremtid.