Artikel top billede

Foto: Deutsche Bahn.

Arriva investerer massivt i nye transportformer: Her er to teknologi-trends, som vil vende op og ned på transportsektoren

Arriva driver tog, busser og andre former for offentlige transport over hele verden. Men i øjeblikket er transportgiganten på jagt efter nye forretningsmodeller, der skal leve op til to væsentlige krav.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Disse to trends driver Arrivas satsninger på nye transporttjenester.
  • Forstå hvorfor tjenester som Netflix og Spotify også påvirker vores transportvaner.
  • Få forklaringen på, hvad den varme sommer har betydet for danskernes brug af offentlig transport.
  • Blive klogere på Arrivas arbejde med selvkørende busser og anden ny transport-teknologi.
1.950
9:45 min
Hos den internationale transportgigant Arriva, der beskæftiger mere end 60.000 ansatte på globalt plan, forsøger man i øjeblikket at få en ligning til at gå op.

Ligningen tager udgangspunkt i to massive trends, som i disse år er ved at forandre den offentlige transport over hele verden.

Dermed er det

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.