Artikel top billede

Microsoft giver hint om lanceringsdato for HoloLens 2: Se den kryptiske video her

Manden med ansvaret for HoloLens hos Microsoft har netop lagt en video op, der efter alt at dømme betyder, at en ny version af HoloLens præsenteres senere på måneden.

En 42-sekunders video, der blev uploadet i går, har allerede fået stor opmærksomhed.

Den viser, efter alt at dømme, den chip, som kommer til at sidde i Microsoft næste version af selskabets HoloLens-brille samt datoen for lanceringen.

Det er Microsofts hovedarkitekt bag HoloLens, Alex Kipman, technical fellow, AI perception and Mixed Reality, der lagde videoen op på twitter med beskeden:

"2.24.19 - are you excited? I know I am..."

Det kortfattede besked indikerer sandsynligvis, at Microsoft 24. februar på et pressevent til Mobile World Congress-konferencen i Barcelona vil præsentere Microsofts næste version af selskabets holografiske brille - HoloLens 2.

Læs også: Vi prøver Magic Leap – klodens mest avancerede AR-briller

På presseeventet i Barcelona er det planlagt, at Alex Kipman, CEO Satya Nadella og vicepræsident for Azure, Julia White, indtager scenen, hvilket kun har fået spekulationerne om en ny HoloLens til at tage til.

Det er sandsynligvis Microsofts egendesignede AI-chip, der skal analysere visuel data direkte i enheden, der vises i videoen.

HoloLens 2 forventes også at inkludere Microsofts næste generation af Kinect-sensoren, og det forventes ligeledes, at Microsoft i forhold til processor skifter Intel ud med en Qualcomm Snapdragon 850 ARM.

Microsoft lancerede HoloLens i 2016. Brillerne anvendes i dag i blandt andet bilindustrien, luftfarts-industrien og i byggebranchen, men Microsoft taler generelt ikke meget om salgstallene.

Prisen for Microsoft Hololens commercial suite er 41.499 kroner.

Læs også: Maersk Drilling indgår augmented reality-samarbejde med Microsoft: Nu skal borerigge inspiceres virtuelt

Microsoft skal levere briller til 100.000 amerikanske soldater - skal bruges på skarpe missioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere