Artikel top billede

Microsoft giver hint om lanceringsdato for HoloLens 2: Se den kryptiske video her

Manden med ansvaret for HoloLens hos Microsoft har netop lagt en video op, der efter alt at dømme betyder, at en ny version af HoloLens præsenteres senere på måneden.

En 42-sekunders video, der blev uploadet i går, har allerede fået stor opmærksomhed.

Den viser, efter alt at dømme, den chip, som kommer til at sidde i Microsoft næste version af selskabets HoloLens-brille samt datoen for lanceringen.

Det er Microsofts hovedarkitekt bag HoloLens, Alex Kipman, technical fellow, AI perception and Mixed Reality, der lagde videoen op på twitter med beskeden:

"2.24.19 - are you excited? I know I am..."

Det kortfattede besked indikerer sandsynligvis, at Microsoft 24. februar på et pressevent til Mobile World Congress-konferencen i Barcelona vil præsentere Microsofts næste version af selskabets holografiske brille - HoloLens 2.

Læs også: Vi prøver Magic Leap – klodens mest avancerede AR-briller

På presseeventet i Barcelona er det planlagt, at Alex Kipman, CEO Satya Nadella og vicepræsident for Azure, Julia White, indtager scenen, hvilket kun har fået spekulationerne om en ny HoloLens til at tage til.

Det er sandsynligvis Microsofts egendesignede AI-chip, der skal analysere visuel data direkte i enheden, der vises i videoen.

HoloLens 2 forventes også at inkludere Microsofts næste generation af Kinect-sensoren, og det forventes ligeledes, at Microsoft i forhold til processor skifter Intel ud med en Qualcomm Snapdragon 850 ARM.

Microsoft lancerede HoloLens i 2016. Brillerne anvendes i dag i blandt andet bilindustrien, luftfarts-industrien og i byggebranchen, men Microsoft taler generelt ikke meget om salgstallene.

Prisen for Microsoft Hololens commercial suite er 41.499 kroner.

Læs også: Maersk Drilling indgår augmented reality-samarbejde med Microsoft: Nu skal borerigge inspiceres virtuelt

Microsoft skal levere briller til 100.000 amerikanske soldater - skal bruges på skarpe missioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere