Artikel top billede

Microsoft giver hint om lanceringsdato for HoloLens 2: Se den kryptiske video her

Manden med ansvaret for HoloLens hos Microsoft har netop lagt en video op, der efter alt at dømme betyder, at en ny version af HoloLens præsenteres senere på måneden.

En 42-sekunders video, der blev uploadet i går, har allerede fået stor opmærksomhed.

Den viser, efter alt at dømme, den chip, som kommer til at sidde i Microsoft næste version af selskabets HoloLens-brille samt datoen for lanceringen.

Det er Microsofts hovedarkitekt bag HoloLens, Alex Kipman, technical fellow, AI perception and Mixed Reality, der lagde videoen op på twitter med beskeden:

"2.24.19 - are you excited? I know I am..."

Det kortfattede besked indikerer sandsynligvis, at Microsoft 24. februar på et pressevent til Mobile World Congress-konferencen i Barcelona vil præsentere Microsofts næste version af selskabets holografiske brille - HoloLens 2.

Læs også: Vi prøver Magic Leap – klodens mest avancerede AR-briller

På presseeventet i Barcelona er det planlagt, at Alex Kipman, CEO Satya Nadella og vicepræsident for Azure, Julia White, indtager scenen, hvilket kun har fået spekulationerne om en ny HoloLens til at tage til.

Det er sandsynligvis Microsofts egendesignede AI-chip, der skal analysere visuel data direkte i enheden, der vises i videoen.

HoloLens 2 forventes også at inkludere Microsofts næste generation af Kinect-sensoren, og det forventes ligeledes, at Microsoft i forhold til processor skifter Intel ud med en Qualcomm Snapdragon 850 ARM.

Microsoft lancerede HoloLens i 2016. Brillerne anvendes i dag i blandt andet bilindustrien, luftfarts-industrien og i byggebranchen, men Microsoft taler generelt ikke meget om salgstallene.

Prisen for Microsoft Hololens commercial suite er 41.499 kroner.

Læs også: Maersk Drilling indgår augmented reality-samarbejde med Microsoft: Nu skal borerigge inspiceres virtuelt

Microsoft skal levere briller til 100.000 amerikanske soldater - skal bruges på skarpe missioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere