Microsoft giver hint om lanceringsdato for HoloLens 2: Se den kryptiske video her

Manden med ansvaret for HoloLens hos Microsoft har netop lagt en video op, der efter alt at dømme betyder, at en ny version af HoloLens præsenteres senere på måneden.

En 42-sekunders video, der blev uploadet i går, har allerede fået stor opmærksomhed.

Den viser, efter alt at dømme, den chip, som kommer til at sidde i Microsoft næste version af selskabets HoloLens-brille samt datoen for lanceringen.

Det er Microsofts hovedarkitekt bag HoloLens, Alex Kipman, technical fellow, AI perception and Mixed Reality, der lagde videoen op på twitter med beskeden:

"2.24.19 - are you excited? I know I am..."

Det kortfattede besked indikerer sandsynligvis, at Microsoft 24. februar på et pressevent til Mobile World Congress-konferencen i Barcelona vil præsentere Microsofts næste version af selskabets holografiske brille - HoloLens 2.

Læs også: Vi prøver Magic Leap – klodens mest avancerede AR-briller

På presseeventet i Barcelona er det planlagt, at Alex Kipman, CEO Satya Nadella og vicepræsident for Azure, Julia White, indtager scenen, hvilket kun har fået spekulationerne om en ny HoloLens til at tage til.

Det er sandsynligvis Microsofts egendesignede AI-chip, der skal analysere visuel data direkte i enheden, der vises i videoen.

HoloLens 2 forventes også at inkludere Microsofts næste generation af Kinect-sensoren, og det forventes ligeledes, at Microsoft i forhold til processor skifter Intel ud med en Qualcomm Snapdragon 850 ARM.

Microsoft lancerede HoloLens i 2016. Brillerne anvendes i dag i blandt andet bilindustrien, luftfarts-industrien og i byggebranchen, men Microsoft taler generelt ikke meget om salgstallene.

Prisen for Microsoft Hololens commercial suite er 41.499 kroner.

Læs også: Maersk Drilling indgår augmented reality-samarbejde med Microsoft: Nu skal borerigge inspiceres virtuelt

Microsoft skal levere briller til 100.000 amerikanske soldater - skal bruges på skarpe missionerBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.