Artikel top billede

Cisco udsender advarsel: Du skal patche denne firewall, VPN og router omgående

Organisationer bør omgående patche tre løsninger, lyder det fra Cisco, der har opdaget et kritisk sikkerhedshul i både tre udbredte produkter.

Cisco har opdaget en alvorlig sårbarhed i selskabets udstyr, som gør det muligt for hackere at sende inficerede HTTP-requests til udvalgte enheder og altså derved bryde ind på netværket.

Sårbarheden er blandt de mest alvorligt på Ciscos egen rating, der går op til 10. Her bliver den nemlig ratet som 9,8.

Sårbarheden findes i det webbaserede management-interface i flere produkter fra Cisco.

Nemlig i:

- Cisco’s RV110W Wireless-N VPN Firewall.

- RV130W Wireless-N Multifunction VPN Router.

- RV215W Wireless-N VPN Router.

Det webbaserede management-interface kan for alle tre løsningers tilgåes via en lokal LAN-forbindelse eller en fjern-forbindelse.

Du finder hele Ciscos sikkerheds-advisory om sårbarheden her.

Selskabet meddeler, at det har udsendt software-opdateringer til at løse problemerne, og at alle kunder bør tjekke deres SLA for flere detaljer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere