Artikel top billede

Højtprofileret tilsynschef i Datatilsynet stopper: Skal være rådgiver på den anden side af bordet

Tilsynschef i Datatilsynet, Jesper Vang, har fået nyt job. Han vender tilbage til advokatbranchen og begynder 1. maj hos det store advokatfirma Plesner.

Datatilsynet skal på jagt efter en ny chef for tilsynsenheden, erfarer Computerworld.

Den hidtidige chef, Jesper Vang, begynder 1. maj som senioradvokat i det store advokatfirma Plesner med over 300 ansatte.

Her skal han ifølge Computerworlds oplysninger arbejde som rådgiver inden for det område, han har arbejdet med i Datatilsynet.

Jesper Vang har ifølge sin LinkedIn-profil været seks år i Datatilsynet og har før det arbejdet som advokat.

Han er en del af ledelsesgruppen i Datatilsynet, som derudover består af tilsynets kontorchefer og direktøren for Datatilsynet.

Med Jesper Vangs exit mister Datatilsynet en højt profileret talsperson, som har tegnet tilsynets indsats i offentligheden - måske især i tiden op til, den nye persondataforordning trådte i kraft 25. maj sidste år og i perioden derefter.

Alene Computerworld har citeret Jesper Vang i mere end 30 artikler siden 2014.

Jesper Vang ønsker for nærværende ikke at kommentere det kommende jobskifte over for Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.