Artikel top billede

Stifter af danske Nodes bliver direktør i japansk it-firma

Medstifteren af det danske app-selskab Nodes ryger til tops i japanske Monstar Lab, der købte Nodes i 2017.

Danske Daniel Højris Bæk ryger næsten helt til tops i japanske Monstar Lab, hvor han nu bliver executive vice president med ansvar for udviklingen af hele koncernen.

Daniel Højris Bæk stiftede for 11 år siden det danske app-selskab Nodes sammen med Andreas Green Rasmussen, der i dag er direktør for Nodes.

Japanerne i Monstar Lab har fået øje på ham, efter de i 2017 købte Nodes.

Købet prisfastsatte dengang angiveligt Nodes til at være omkring 100 millioner kroner værd.

Det kan du læse mere om her: Dansk app-firma solgt til japanere for stort millionbeløb.

Dengang beholdte de to danske stiftere 15 procent af aktierne.

“Ansættelsen af Daniel Højris Bæk er en investering i den vækstrejse og den grundlæggende vision om at blive verdens førende digitale produktudviklingshus,” lyder det fra Nodes i en pressemeddelelse.

“Helt præcis får Daniel til opgave at styrke samarbejde på tværs af den 1.000 medarbejdere store organisation fordelt på 23 kontorer verden over med et særligt ansvar for videndeling, procesoptimering og strukturering på tværs af de enkelte enheder.”

Nodes har i dag omkring 120 medarbejdere, så der er tale om et godt skridt op ad for den danske direktør.

““Igennem det seneste halvandet år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende,” siger han.

“Monstar Lab er på en ambitiøs vækstrejse, og med de efterhånden mange enheder placeret rundt om i verden, bliver videndeling og implementering af best practice en del af nøglen til at kunne bevare momentum. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Han skal fremover referere direkte til Monstar Labs CEO, Hiroki Inagawa.

Nodes Group landede i 2017 - som er seneste offentliggjorte regnskab - et underskud på knap en million kroner. I 2016 landede selskabet et overskud på en million kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere