Stifter af danske Nodes bliver direktør i japansk it-firma

Medstifteren af det danske app-selskab Nodes ryger til tops i japanske Monstar Lab, der købte Nodes i 2017.

Danske Daniel Højris Bæk ryger næsten helt til tops i japanske Monstar Lab, hvor han nu bliver executive vice president med ansvar for udviklingen af hele koncernen.

Daniel Højris Bæk stiftede for 11 år siden det danske app-selskab Nodes sammen med Andreas Green Rasmussen, der i dag er direktør for Nodes.

Japanerne i Monstar Lab har fået øje på ham, efter de i 2017 købte Nodes.

Købet prisfastsatte dengang angiveligt Nodes til at være omkring 100 millioner kroner værd.

Det kan du læse mere om her: Dansk app-firma solgt til japanere for stort millionbeløb.

Dengang beholdte de to danske stiftere 15 procent af aktierne.

“Ansættelsen af Daniel Højris Bæk er en investering i den vækstrejse og den grundlæggende vision om at blive verdens førende digitale produktudviklingshus,” lyder det fra Nodes i en pressemeddelelse.

“Helt præcis får Daniel til opgave at styrke samarbejde på tværs af den 1.000 medarbejdere store organisation fordelt på 23 kontorer verden over med et særligt ansvar for videndeling, procesoptimering og strukturering på tværs af de enkelte enheder.”

Nodes har i dag omkring 120 medarbejdere, så der er tale om et godt skridt op ad for den danske direktør.

““Igennem det seneste halvandet år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende,” siger han.

“Monstar Lab er på en ambitiøs vækstrejse, og med de efterhånden mange enheder placeret rundt om i verden, bliver videndeling og implementering af best practice en del af nøglen til at kunne bevare momentum. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Han skal fremover referere direkte til Monstar Labs CEO, Hiroki Inagawa.

Nodes Group landede i 2017 - som er seneste offentliggjorte regnskab - et underskud på knap en million kroner. I 2016 landede selskabet et overskud på en million kroner.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det
I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.
Computerworld
Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30
Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.