Artikel top billede

Stifter af danske Nodes bliver direktør i japansk it-firma

Medstifteren af det danske app-selskab Nodes ryger til tops i japanske Monstar Lab, der købte Nodes i 2017.

Danske Daniel Højris Bæk ryger næsten helt til tops i japanske Monstar Lab, hvor han nu bliver executive vice president med ansvar for udviklingen af hele koncernen.

Daniel Højris Bæk stiftede for 11 år siden det danske app-selskab Nodes sammen med Andreas Green Rasmussen, der i dag er direktør for Nodes.

Japanerne i Monstar Lab har fået øje på ham, efter de i 2017 købte Nodes.

Købet prisfastsatte dengang angiveligt Nodes til at være omkring 100 millioner kroner værd.

Det kan du læse mere om her: Dansk app-firma solgt til japanere for stort millionbeløb.

Dengang beholdte de to danske stiftere 15 procent af aktierne.

“Ansættelsen af Daniel Højris Bæk er en investering i den vækstrejse og den grundlæggende vision om at blive verdens førende digitale produktudviklingshus,” lyder det fra Nodes i en pressemeddelelse.

“Helt præcis får Daniel til opgave at styrke samarbejde på tværs af den 1.000 medarbejdere store organisation fordelt på 23 kontorer verden over med et særligt ansvar for videndeling, procesoptimering og strukturering på tværs af de enkelte enheder.”

Nodes har i dag omkring 120 medarbejdere, så der er tale om et godt skridt op ad for den danske direktør.

““Igennem det seneste halvandet år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende,” siger han.

“Monstar Lab er på en ambitiøs vækstrejse, og med de efterhånden mange enheder placeret rundt om i verden, bliver videndeling og implementering af best practice en del af nøglen til at kunne bevare momentum. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Han skal fremover referere direkte til Monstar Labs CEO, Hiroki Inagawa.

Nodes Group landede i 2017 - som er seneste offentliggjorte regnskab - et underskud på knap en million kroner. I 2016 landede selskabet et overskud på en million kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere