Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Ballade i styregruppe for telemedicin: Medlem melder sig ud i protest over dobbeltaftale med CGI

Stor uenighed om skattekroner får et af de fire medlemmer af styregruppen for Fælles Udbud af Telemedicin, FUT, til at forlade gruppen. Og smække godt og grundigt med døren.

Uenighed om retning og forbrug er grundlaget for opbrud i styregruppen for det Fælles Udbud af Telemedicon, FUT, hvor et af de fire medlemmer nu forlader gruppen i protest, skriver MedWatch.

Det drejer sig om Arne Nikolajsen fra Region Syddanmark.

Ifølge mediet forlader han styregruppen i protest over udbuddet af den såkaldte medarbejderdel af et KOL-udbud.

Her har Øst- og Vestdanmark indgået hver deres aftale med den samme leverandør, nemlig CGI.

De to separate aftaler med samme leverandør betyder blandt andet, at der vil skulle opbygges to administrative apparater, hedder det.

“Det er ganske enkelt ikke rationelt og ikke sund fornuft - hverken set ud fra et økonomisk perspektiv eller i forhold til borgernes behov. Det forklarede jeg på styregruppemødet, men det var som at tale til en mur. Ingen ville lytte, og ingen ville argumentere for det modsatte af mine synspunkter," siger Arne Nikolajsen til MedWatch.

Læs også:

Disse it-selskaber skal levere telemedicin til danskerne - seks selskaber vinder første store udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere