Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab

TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.

Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver i fremtiden en del af et nyt firma, der får navnet Nuuday.

Det kryptiske navn, der skal udtales ”new day”, dækker over, at TDC Group i fremtiden kommer til at bestå af to selvstændige selskaber.

Det ene bliver et infrastrukturselskab, der skal levere fiber-løsninger og 5G samt Nuuday, der skal levere digitale, forbrugerrettede tjenester.

”Vi lever i en stadig mere digitaliseret verden, og i Nuuday tilstræber vi at udvikle tjenester, der ved hjælp af teknologi kan gøre hverdagen lettere. Vores fokusområder er fortsat underholdning samt netværk-, cloud- og teletjenester, men i dag er et stort skridt på vejen mod at blive en selvstændig virksomhed. Det giver os en unik mulighed for virkelig at styrke vores forretning til gavn for vores kunder,” siger Jaap Postma, koncerndirektør for Nuuday, ifølge en pressemeddelelse.

Får eftertragtede fodboldrettigheder

Nuuday kommer især til at levere cloud-tjenester, teletjenester og underholdningstjenester

I den forbindelse har Nuuday lanceret en ny streaming-tjeneste ved navn Xee, der fra august 2019 og tre år frem får rettighederne til at vise udvalgte fodboldkampe fra den engelske Premier League.

”Vi er så glade for, at alle YouSees tv-kunder snart kan følge en af verdens bedste fodboldligaer,” Jaap Postma ifølge pressemeddelelsen.

Læs også: Her er TDC Erhvervs nye sikkerhedssats: Køber it-sikkerhedsfirmaet Secu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere