Artikel top billede

Formand for udbudsforening afviser hård kritik fra fratrådt styregruppemedlem: ”Det er foregået lige efter bogen”

Der er ballade i styregruppen for FUT, Fælles Udbud for Telemedicin. Et ud af de fire medlemmer har forladt gruppen i protest og kritiserer forløbet. Formand for gruppen er uforstående overfor kritikken.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i hvad balladen i styregruppen for Fælles Udbud for Telemedicin handler om
  • Hvorfor et af medlemmerne har forladt gruppen
712
3:45 min
Formanden for styregruppen for det Fælles Udbud af Telemedicin, FUT, Mette Harbo, afviser kritikken fra Arne Nikolajsen, der i protest har forladt styregruppen på fire personer.

Kritikken går på, at der ”ødsles med skatteydernes penge”, da der i forbindelse med et udbud på medarbejderdelen af et KOL-udbud er landet to seperate aftaler med samme leverandør – CGI.

Arne Nikolajsen, der er formand for landsdelen i Region Syddanmark, direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, forlod styre

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.