Artikel top billede

Formand for udbudsforening afviser hård kritik fra fratrådt styregruppemedlem: ”Det er foregået lige efter bogen”

Der er ballade i styregruppen for FUT, Fælles Udbud for Telemedicin. Et ud af de fire medlemmer har forladt gruppen i protest og kritiserer forløbet. Formand for gruppen er uforstående overfor kritikken.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i hvad balladen i styregruppen for Fælles Udbud for Telemedicin handler om
  • Hvorfor et af medlemmerne har forladt gruppen
712
3:45 min
Formanden for styregruppen for det Fælles Udbud af Telemedicin, FUT, Mette Harbo, afviser kritikken fra Arne Nikolajsen, der i protest har forladt styregruppen på fire personer.

Kritikken går på, at der ”ødsles med skatteydernes penge”, da der i forbindelse med et udbud på medarbejderdelen af et KOL-udbud er landet to seperate aftaler med samme leverandør – CGI.

Arne Nikolajsen, der er formand for landsdelen i Region Syddanmark, direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, forlod styre

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
CPR-numre, mailadresser eller sundhedsdata: Hver eneste lækket oplysning koster nordiske virksomheder næsten 900 kroner
Norden er langsom til at rydde op efter datalækager. Og så koster det 16,5 millioner kroner per databrud, viser ny undersøgelse. Det betyder, at nordiske virksomheder i snit betaler næsten 900 kroner per lækket oplysning.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.