Artikel top billede

I de kommende ni måneder kan du se frem til gentagne notifikationer i Windows 7: Høflige påmindelser skal få dig over på Windows 10

Windows 7 er på vej på tvungen pension. Ni måneder før slutdatoen vil Microsoft råbe budskabet ad vinduet i form af gentagne påmindelser i Windows 7.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er Microsoft notifikation, der skal få brugerne over på Windows 10
  • Sådan anvendte Microsoft den, da XP gik mod pensionering
  • Status for overgangen til Windows 10
  • Sådan kan du slå den fra
880
4:30 min
Om lidt under et år stopper Microsoft endegyldigt den udvidede support af Windows 7, og Microsoft er for alvor begyndt med gulerødder i den ene hånd og pisk i den anden at ekskortere folk over i flagskibet Windows 10.

Fra april og ni måneder frem kan brugere af Windows 7 så se frem til at få høflige notifikationer om, at Windows 7 snart ikke længere vil blive opdateret og dermed vil være ligeså sikker som en ulåst cykel i København.

"Begyndende fra næste måned, kan du, hvis du er Windows

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.